marka model olmayan hvalı silahlar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar merhaba,geçmişte alınmış üzerinde marka model olmayan havalı silahların fotoğraflarının forumda yayınlanması halinde bu havalı silahları tanıyan, bilen arkadaşlarımızın bilgisine ihtiyaç duyulacağı kanaatindeyim.böylece elimizdeki havalı silahların özelliklerini daha iyi bileceğiz.bende yaklaşık 35-40 sene önce bir almancı arkadaşımızdan aldığımız(babamın hediyesiydi) alttan kuma 177 cal musluklu tabir edilen bir tüfek var.üzerinde sadece seri numarası mevcuttur.ilk zamanlar atış gücü ve menzili çok çok iyi olmasına rağmen zaman içinde etkinliğini nispeten yitirmiştir.fakat hala çalışmaktadır.bu silahı tanıyan bilen varsa bildiklerini öğrenmek isterim.fotoğrafını ekliyorum.hepinize saygı ve selamlar.
    hunter2
    [Resim Engellendi: http://img135.imageshack.us/img135/5128/22032008162desktopresoluk9.jpg]

  • Vallahi Fahri abi anlattığım kadar varmış.super bır tüfek.umarım markasını bilen vardır.Ama sanki bana Walther mış gibi geliyor.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • namlusu kırıkkale tufeı anımsatıo

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40