bu ne biçim silah ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Silah güzelmiş. Bu şekil değilde mesela o kovanların içine hava basılabilse ve ucuna 6.35 bir pelet yerleştirilebilse çok süper olur. Şöyle 150-200 barlık kovanlar ve uçlarında 6.35 lik peletler, birde 600-700 fps hız olsa tam süper olur. Kovanlara hava basmak için bir pompa ve aparatda yanında alınabilmeli ama :D Hatta 50 civarı kovanda yanında gelsinki ikide bir doldurmaya uğraşmayalım ;keyfs;

  • Bu silah plastik BB atan bir silah gibi görünüyor. O kovan benzeri şeylerin içine BB konuyor arkadan ateşleme kapslü ile ateşleme yapılabiliyor. Ama silahın içine bastığı o gazı ne için kullanıyor onu anlayamadım. Bilen varsa beri gelsin :)

    HATSAN MOD135-Ø6,35mm+TASCO 3-9x40 3x Zoomlu Dürbün+Diana Bipod
    HATSAN AT-44WX10 Premium Combo Ø5,5 mm PCP+TASCO 3-9x40 3x Zoomlu Dürbün

    UMAREX-COLT 1911-Ø4,5mm CO2 Airgun
    SMITH&WESSON 586-Ø4,5mm 6 INCH SİYAH TOPLU HAVALI TABANCA

    VURSAN MD2000 Ø12mm Slugger Otomatik Av Tüfeği+TASCO 6-24x50 Tüfek Dürbünü
    £tabanxalı$ ;tufey#

  • filmlerde kullanılan uydurma silahlardan galiba ;tacli#

    hamdım piştim yandım oldum.

  • metal bb atar sadece özel görünüm olsun die biraz değişik yapmıslar kovanların icine bb konuluyor arkadan ateslendiginde bbyi itiyor kovanın icinden gecip hedefe vuruyor kovan orda bb borusu görevi yapıyor yani filmlerden kullanılan silah gazıda heralde silahı calıstırmak icin kullanılıyor bazıları akülü ya buda gazla calısıyordur topa bb konulmaz diye böle birsey düsünmezler yani anlayacagınız

    *M15A4 CARBİNE SPORTLİNE(AİRSOFT)
    *Double Eagle M83(AİRSOFT)