Vatan Computer şikayet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Abim bu kendini insan zanneden yaratıklar böyle kendini beğenmiş tavır takınırlar hiç uzatmadan sende aynı tavrı koyacaksın müşteri hizmetleri neresi diye sert bir şekilde sor baktın orasıda aynı tavır genel merkezde yetkili birini iste baktın olmuyor son sözün "tüketici hakları hakem heyetine gidiyorum" dediğin zaman bak neler oluyor.burada eczacının biri biz yazdırmayıp istemediğimiz halde babamın kullandığı insülin ve bilumum şeker,tansiyon vb ilaçlarından 1 yıl yetecek kadar yazdırmış,hiç üşenmedim sabah işe gitmeden önce uğradım baktım adamlar sert çıkıyor yanlış anlamayın kafalarını bile kırardım ama haklıyken haksız duruma düşmek vardı bende tamam dedim reçeteyi alayım dedim daha sonra ben şimdi başta il sağlık müdürlüğü daha sonra bölge müdürlüğü,Türkiye eczacılar birliği ve Türkiye tabipler birliğine şikayet etmeye gidiyorum dedim,akşama kadar sürekli beni aradılar başta Türkiye Eczacılar birliği beni aradı ve işin ciddiyet kazanması için son bir yere daha şikayet yapmamı söylediler,akşam eve gittiğimde sürpriz ... başta eczacı yanında kardeşi yanında bayan çalışan ve bu bayanın babası kapıda iştima halinde beni bekliyorlar,hiç suratlarına bakmadan içeri girdim,arkamdan başladılar dil dökmeye ne evraklar getirmişler sorma yok bundan sonra ilaç konusunda kimseye yardım etmiyecez yok siz isteyin ilacı eve kadar getirelim falan fistan,neyse şikayetten vazgeçtim ancak doktor denen kasap'ın tavrından sonra başımı duvarlara vurdum (Forumdaki Doktor abilerimi tenzih ediyorum,beş parmağın beşi bir değil) keşke şikayetimi almayıp sürüm sürüm süründürseydim çok pişmanın acımayacaksın adam ben şikayetimi geri aldıktan sonra beni şikayet etmeye kalktı ama elinde delil yok telefon kayıtlarını dökerim dedim kedi yavrusu gibi pıstı haysiyeti eksik herif,abi 1 tl de olsa şikayet hakkını kullanacaksın sen,ben ya da başkası şikayet etmezsen daha beter olaylar başımıza gelir,


    Saygılarımla
    Veysi

    cukurovateam.png

  • O kadar üstelemeden sonra adamın 'ürünümüz bozukmuş' derken ki yüz ifadesini çok merak ettim açıkçası :)

    1. Nesil Webley Patriot .22 (SATILIK)

  • kesinlikle haklısınız 1 tl lik birşey bile olsa hakkımızı aramamız gerekiyor yoksa bunlar hiç. ders almıyor bu arada keşke şikayet etseydiniz benimde size benzer bir olay başıma geldi 22 temmuz 2009 yılında nokia 5800 telefon almıştım teknosadan yine 21 temmuz 2011 de bozuldu garantili kapsamında tamire verdim (telefon o zaman yeni çıkmıştı 869 tl ye almıştım) 24 eylül 2011 de bana mesaj attılar 2 ay 3 gün geçti bana dalga geçer gibi yine aynı telefonu vermeye çalıştılar bende işin peşini bırakmadım direk tüketici haklarına başvurdum sonra toplantıya çağırıldım derdimi anlatmaya çalışırken adam daha benim dosyayı okuduğu an bana sonuna kadar hak verdi 20 iş gününü geçince mutlaka ya parasını vermesi lazım yada yenisi ile değiştirilmesi lazım demişti bana zaten direk kararı 869 tl nin tüketiciye iadesi kararını verdi. karardan 2 hafta sonra da nokia servisine gittim parayı almam için bana parayı vermemek için elinden geleni yaptılar. kutusu yoksa parayı veremeyiz yok kulaklığı yoksa vermeyiz filan dediler (bende aldığım ürünün kutusunu akasesuarlarını hayatta atmam kesinlikle sonuna kadar saklarım) kadına herşeyi bir çıkarttım şok oldu aradan 2 sene geçmiş bu kutusunu filan atmıştır diye düşünüyormuş sonra bana parayı verdi(daha kesinlikle nokia telefon almıyorum) yani demem o ki kolay olmuyor biraz uğraşırsan kesinlikle istediğin başarıya ulaşıyorsun bu olay bana çok büyük bir ders olmuştu.

    Smith Wesson 4 inc


    KJW Baretta M9 SİLVER


    A.C.M Desert Eagle BLACK


    TOKYO MARİU Desert Eagle SİLVER


    Tokyo Marui Sig Sauer P226 Rail GBB


    ARES WALTHER WA2000 Sniper

  • O kadar üstelemeden sonra adamın 'ürünümüz bozukmuş' derken ki yüz ifadesini çok merak ettim açıkçası :)


    inanın kameraya çekilicek bir yüz ifadesi vardı bana yalancı gibi bakıyordu sonra kendi yalancı oldu :)

    Smith Wesson 4 inc


    KJW Baretta M9 SİLVER


    A.C.M Desert Eagle BLACK


    TOKYO MARİU Desert Eagle SİLVER


    Tokyo Marui Sig Sauer P226 Rail GBB


    ARES WALTHER WA2000 Sniper

  • Vatan bilgisayardan 5hafta önce iki tane bluetooth mouse almıştım. Birini açıp kullandım, diğerini grafik tasarımında kullandığımız bilgisayarda verimli olmadığı için değiştirmeye karar verdim.


    Karar verdikten bir ay sonra değiştirmek için gidebildim :D
    Dün mağazaya gittiğimde görevli değişimi 14 gün süreyle yapabileceğini, 5hafta geçmişken değişim yapamayacağını söyledi.


    Ürünün hassas çalışmadığını, grafik tasarım programlarında kullanamadığımı söyledim, paketini açmadığım için müdürüyle görüşmesini rica ettim. Derdimi doğru düzgün anlatabilmişim sanırım, biraz sonra geldiğinde iade çekimi getirmişti. Başka ürünler seçip aldım çıktım.


    Daha önceden olduğu gibi son aışverişimde de ben bu firmadan memnun kaldım.


    RAM konusunun çözüme kavuştuğuna sevindim. Kötü bir durum yaşamışsınız. Personelin size tavrı kötü ise mağaza sorumlusuna durumu bildirseniz iyi olurmuş. Personelin yanlışlarını firma çekmemeli diye düşünüyorum. Uygun fiyatla bol çeşiti bir arada sunan çok fazla teknoloji marketi kalmadı o yüzden söylüyorum birazda.