Webley Raider 10 (5,5)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bakın ingiltere den bana her ay Havalı silah dergisi gelir ve nisan sayısı önceki gün geldi,içinde Webley longbow reklamı ve fotoğrafı var,Tumbhole ceviz kundak,maun ilaveler vs... aman Allahım silaha aşık oldum,olmaz böyle bir güzellik,fotoğrafı yakından incelediğim de namlu bloğunda "HT" - "TR" yani Hatsan Türkiye sembolleri okunabiliyor,bu da şunu gösteriyor,yurt içine hatalı ve dandik ürünler veriliyor.


    Birde haltsan diye yazınca kızıyorlar. Bu ne şimdi ? Aynen devam etsinler. Zaten birşey alma niyetim yoktu hatsandan, şimdi üste para verseler almam. Hele pcp, hiç işim olmaz. Canımı yolda bulmadım.

  • Bu forumlar sayesinde havalı tüfek meraklıları şuurlanıyorlar,artık eskisi gibi olmayacak ve bu kafayla giderlerse çok kan kaybederler,hatsan hesabına aldığım tek ürün patriot olacak onunda yurt dışına gidenden farklı olduğunu(örn. kundak) zaten biliyorum buna rağmen fiyat-performans göz önüne alınırsa iyi bir şeçimdi...
    Mustafa abi bu arada dikkatimi çekti paypall hesabınıza ödeme yaparak şu an ne alabiliriz?prometheus pellletler geldimi?

    webley patriot 5.5 + hawke reflex 4-12*50 mildot
    TOZ MC 20-01(SATILDI)
    ARMSAN A612W 71+61 slug namlu(ahşap kundak,karbon plastik kundaklı,satılır)
    REMİNGTON 870 20" F.R.

  • raider 10 larda namlu LW miş ABD indirimli fiyatı 950 usd imiş

    egeteam.png

  • [quote='Mustafa Serdar',index.php?page=Thread&postID=2117#post2117]Getirmeyi düşündüğüm modellerden biri FX Typhoon T12 .22 Modeli (Fiyatı en cazip ve mermi kapasitesi en fazla olan)


    Perakende fiyatı


    Lothar Walther namlu Sentetik Kundak : 785.00 Euro


    Lothar Walther namlu Ceviz Kundak : 995.00 Euro

    Özellikler:


    Kalibre : .22" (5,5mm)

  • Hatsan kalitesini FX lemi karşılaştırıyoruz. Ayıp ayıp :P

  • sadece fiyat performans değerlendirmesi , amerikalı hobidaşlarımız için ;rofl.;

  • Selamlar , ben tarsustan semih.Bu pcp salgını bayağa hat safhaya erişmiş.Yalnız diğer havalisilah.com da webleyler için ilginç bir yazı çıktı karşıma.Bunu sizlerlede paylaşmak isterim.Yakında bende 1 adet webley raider 10 lu almayı düşünüyorum.Açıkcası pcp için bütçem raider 10 diyor.


    Alıntıdır.


    http://www.airgunsbbguns.com/webley_air_guns_s/39.htm
    NEW! Webley Air guns
    Webley is probably the oldest name in the British gun industry âââ¬ââ¬Å able to trace its origins back to 1790 when William Davies started making bullet moulds in his factory in Birmingham, England. Over the years the company gained a worldwide reputation for high quality guns of all types. As far back as 1911 the company had patented an air pistol and in 1924 launched the Mark I air pistol. Webley has long built up a reputation for well-engineered, high quality, high performance, value for the money air rifles, and that tradition continues today and will do so for many years to come. Today, Webley offers the Patriot, Jaguar, Stingray, Tomahawk, Domin8or and Longbow spring air rifles, Raider PCP air rifles and Typhoon spring air pistols as well as associated accessories.Made in Turky by Hatsan Arms
    HATSAN is one of the self adequate factories of the world in firearms industry. The production within the border of HATSAN includes, machining of wood, machining of metal parts, heat treatment, coiling, finishing like honing, different types of chemical plating & bluing, injection molding, metal injection, mold making, welding, engraving, barrel drilling & barrel manufacturing, laser marking, laser engraving on wood & metal parts, camouflage coating, assembly, quality assurance testing, test shooting, etc. HATSAN is the only authorized processor of Mossy Oak to camouflage Mossy Oak patterns in Turkey. Only raw material comes to HATSAN and the end product is the high quality & durable product. Raw materials that are used in HATSAN are of very high quality, like Turkish walnut and very high quality steel.


    HATSAN has a very well established 15000 m² production area, 400 workers and a machine park of total 300 machinery including high-tech Computer Numerical Controlled Machines. HATSAN is the unique air gun manufacturer and the best known shotgun manufacturer of Turkey since 1976.




    Türkçe çeviren bir arkadaş .
    Webley havalı silahları
    Webley neredeyse İnigilteredeâââ¬ââ¢ki en eski silah sanayisi. dayanıyor . william davies 1790 da mermi kalıpları yapmaya 1790âââ¬ââ¢da başlamış. Yıllar boyunca şirket kaliteli silahlarda dünya çapında bir itibar kazanmış. 1911 de bir havalı tabancanın patentini alarak 1924 te mark 1 havalı tabancasının üretimini başlattı. Webley ââ⬦ââ⬦
    Bugün, webley the Patriot, Jaguar, Stingray, Tomahawk, Domin8or and Longbow , Raider PCP havalı tüfekleri ve Typhoon havalı tabancaları Hatsan silah iş birliğinde türkiyeâââ¬ââ¢de üretilmektedir.
    Hatsan dünyada en uygun ateşli silah üreticilerinden birisidir. Hastanın kendi sınırları içindeki üretimleri; odunun talaşlı imalatı, metal parçalarının talaşlı imalatı, ısıl işlem, değişik kimyasal kaplamalar, enjeksiyon kalıplama, lazer işaretleme, lazer işleme,
    ââ⬦ââ⬦ââ⬦ââ⬦.hatsan yosunlu kamuflaj işlemi üreticilierinden Türkiyeâââ¬ââ¢deki tek üretici..
    Hatsan a gelen Türk cevizi ve yüksek kaliteli çelik gibi hammaddeler cok kalitelidirââ⬦ââ⬦
    Hatsan 15.000m2 lik üretim alanına çok iyi kurulmuş, 400 çalışandan ve içinde cnc makinelerini da barındıran toplam 300 makineden oluşan eşsiz bir havalı silah üreticisi ve çok iyi bilinen 1976dan beri tüfek üreticisidir.

  • biraz daha bekle bence. bütçen yeni gelecek Bam lar için de yeterli olabilir.

    webley patriot 5.5



  • silahların içinden çıkan hatsanın kendi bastırdığı broşür ya da katologdan çeviri gibi geldi bana

    webley patriot 5.5 + hawke reflex 4-12*50 mildot
    TOZ MC 20-01(SATILDI)
    ARMSAN A612W 71+61 slug namlu(ahşap kundak,karbon plastik kundaklı,satılır)
    REMİNGTON 870 20" F.R.

  • Bugün hatsanın yaptığını yani iç piyasaya kalitesi düşük dış piyasaya kalitesi yüksek mal vermesini çoğu marka yapıyor.Eğer ülkeniz 1 inci dünya ülkesiyse kalite mükemmel oluyor eğer 3 üncü dünya ülkesi iseniz kalite yerlerde.Zaten adamların öyle standartları varki malınız dandikse ülkeye giremiyor ama neyazık ki bizim ülkemizde standartlar belli....Saygılar.

  • Ben bugun sılahı ıncelem fırsatı buldum.Yaklasık 20 tane de atıs yaptım.Yakın mesafede oldukca ıyı gorunuyor ama uzak mesafede neler olur onu bılemıyorum.Cok guclu olmadıgı barız bır sekılde bellı.Sadece atıs pratıklıgı benı cezbettı.
    Fıyatı bence de pahalı.Buna artık Hatsan yetkılerının bırseyler yapması gerekıyor.(silah+dolum aparatı 900 ytl + istenirse pompa 350 ytl)
    Bahtıyar abıı Airgunturk ü yabana atmaa :thumbup: .
    Oncelıkle Hatsan şunu diyebilmeli '' biz kendi tüketicimize de kaliteyi sunmalıyız'' ...Böylikle Türkiyede havalı silah piyasasının belirlendiği Airgunturk forumunda da herkesin Hatsanı olacak ve bu da tum yurt genelınde satışları artıracaktır kanaatindeyim.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Togay pompa ne marka? ne malı? bakabildinmi?

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • raider 10 larda namlu LW miş ABD indirimli fiyatı 950 usd imiş


    Haklısınız Sn. Bady Pyramidair fiyatı belirttiğiniz gibi, yalnız sayfanın sonuna doğru bir ibare var :
    "Made in England"
    Bunlar son orijinal Webley'ler ve namluları LW. Zaten bizim konumuz dışarıda değil, Türkiye de satılanlar.


    flybird yazdı:


    Selamlar , ben tarsustan semih.Bu pcp salgını bayağa hat safhaya erişmiş.Yalnız diğer havalisilah.com da webleyler için ilginç bir yazı çıktı karşıma.Bunu sizlerlede paylaşmak isterim.Yakında bende 1 adet webley raider 10 lu almayı düşünüyorum.Açıkcası pcp için bütçem raider 10 diyor.


    Yeni üyemiz flybird'ün ilk mesajı Hatsan savunması ya da reklamı gibi olmuş.
    Öncelikle bir tanışıp kendini tanısaydık, belki de bu tarz bir fikir oluşmazdı akıllarda.

  • +1

    webley patriot 5.5 + hawke reflex 4-12*50 mildot
    TOZ MC 20-01(SATILDI)
    ARMSAN A612W 71+61 slug namlu(ahşap kundak,karbon plastik kundaklı,satılır)
    REMİNGTON 870 20" F.R.

  • üstadım beni fx ilgilendiriyor zaten ben bilgi olsun diye belirttim rider fiyatını ,ben fx alcam.selamlar

    egeteam.png

  • Togay pompa ne marka? ne malı? bakabildinmi?


    Erdemcim valla pompa üzerinde webley&scott yazıyor bayada orjinal bişeye benziyor.Yani ben yurt içi imalat oldugunu sanmıyorum.
    Bahtiyar abinin ellrine sağlık çok iyi yapmış raiderı.Tabi sadece Bahtiyar abi değil tum hatsan yetkili ve çalışanlarının ellerine sağlık.
    Ah birde Bahtşyar abi ile tanışıp konusabılsem daha iyi olacak ama hiç gelimiyor bu taraflara.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Ya Allah için birisi çıkıpta beni rahatlatsın,bu Raiderların namlsunun üstünde Lothar Walther yazıyor forumu geziyorum süphelıyorum başka bir forumda %100 Türk yapımı Hatsan imalatı diye yazıyor BAhtiyar abi Orjinal demiş Hosomoklu Hakana,ya valla insanın hiç birseye inanası gelmıyor.
    Bahtiyar abi umarım okurda beni rahatlatır bu konuda.Abi nolur bana bir ulaş yaa ½bay£bay`;;avci;

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • benim görüp incelediğim tekliler LW namlu idi,10lu bir tane poligonda gördüm namlu hatsan dı bilginize

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen termopl ().

  • namlu üzerinde barrel made of lothar walter -germany yazıyor güney av izmire silah mağazasına göndermiş,bu gün gördüm işgören avcılık hisarönünde satışa başlamış

    egeteam.png

    • Official Post

    namlu üzerinde barrel made of lothar walter -germany yazıyor güney av izmire silah mağazasına göndermiş,bu gün gördüm işgören avcılık hisarönünde satışa başlamış


    Bilgi için teşekkürler Bady,artık oradan satın alırız. ;tacli#


    Birde zahmet olmazsa o silah bayinin adresini yazsan buraya. ;keyf;