x20 suppressor ve x20 synthetic

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • herkese selamlar.. merak ettiğim bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. daha önce sorduğumda x20 synthetic ve suppressor modellerinin aynı olduğunu söylemişti birisi bu doğrumudur? eğer doğruysa neden aynı tüfeği farklı isimle piyasaya tekrar sürmüşler ve neden bu kadar fiyat farkı var? ayrıca şimdi farkettim suppressor modelinin namlusu daha kalın, synthetic öyle değil. fark varmı yok mu varsa nedir ve gücü ve isabeti etkileyen şeylermidir?
    yardımcı olan herkese teşekkürler...

    1. Nesil Webley Patriot .22 (SATILIK)

  • o kadar fiyat farkına sesi ne kadar azaltıyor merak ettim doğrusu :) 4.5 için hafif pelleti 365 m/s demişler bu değer doğru mudur o kadar olacağını sanmıyorum şahsen :)

    1. Nesil Webley Patriot .22 (SATILIK)

  • x20 sup modelını dun aldım kullanmaya basladım kısa mesafelrde gayet basarılı uzun mesafe ııcın arazıye cıkamadım. ama sesı gayet ıyı dıger yaylılara gore. basarılı bır tufek gercekten. zevk alacagınız bır tufek gıbı geldı ben almaya basladım :)

    hatsan mod 125 th sas quarto 5.5 mm hatsan mod 90 5.5 mm


    Stoeger x20 suppressor .177 cal

  • Alaşımlı pelletlerle 365ms olabilir , en hafif en düşük grainli olanları atabilir.Bu veriler fabrika test hızları atacağınız her pellete göre çıkış hızları farklılık gösterir.Seside diğer yaylılara göre azdır ama yok denecek kadar az değil.Ben sırf merak dan almıştım.hoş tüfekdi görünüşü bence diğer yaylılara göre her aman bir adım önde .

  • ses benim için sorun değil o yüzden suppressora gerek yok diye düşünüyorum. bahsettiğiniz alaşım pelletler kaç graindir acaba merak ettim çünkü x20yi hep çokta güçlü olmayan bir tüfek olarak okudum forumdan 365 m/s şaşırttı beni :)

    1. Nesil Webley Patriot .22 (SATILIK)

  • Mesela elimdeki gamo kataloğunda alaşımlı hafif pelletler var .Bunları türkiyede fazla bulmak mmkün değil ama bildiğimiz pelletler gibi kurşun elementinden değil.Bu sayede çıkış hızlarında yüzde 40 60 arası hız farkı sunuyor.Birde şu var tabi hafif rüzgarlı bir havada bile bu pelletler a noktasına atılırken c noktasını vurur haliyle hafif :)Bu yaylı için en uygun hafif pelletler 13 grain altı ve 13 grain civarındaki pelletler olur .Malum pcp gibi güç üretmedikleri için daha hafif pelletlerin atılması iyi olur .

  • 4.5mm için mi 13 grain yoksa 5.5 için mi? :)

    1. Nesil Webley Patriot .22 (SATILIK)

  • 5.5 için ben de 5.5 vardı hatsan jsb straton 13 grainler ile sonuç iyi, tüfekden cok birşey beklemeyin ama ,sonuçda yaylı öyle 100 metreden şişe kırıcam hevesine bende kapıldımda ,havan atışı şeklinde gidiyordu pelletler.50 60 metrede yarı yolda bırakmaz .Herkesin görüşü farklı olabilir ama bence 5.5 bu mesafeler için iyi en azından rüzgardan vs fazla etkilenmez pellet tabiki karar sizin.Forumda bu tüfek için çok konu var inceleyip daha detaylı bilgiyede ulaşabilirsiniz.

  • evet şuan incelemekteyim ama ben eğer alırsam 4.5mm düşünüyorum şu patriotu elden çıkarabilirsem tabi :) hiç kullanmadan önce öyle uzak mesafe hevesim vardı ama artık yok çok birşey beklemiyorum zaten gücü patriotta tattım fazla yoruyor hem daha hafif hem kurması rahat olması sebebiyle düşünüyorum x20 yi :)

    1. Nesil Webley Patriot .22 (SATILIK)

  • kısa zamanda arazıye gıdıp gucunu test etmek ıcın sıselerı bırıktırıorum :D mod 125 le buz ettgı mesafelerden deneyecm 100 mtre gıbı msafelere yada 70 m gıbı bakalm 4.5 mm nasıl etkı edecek mermıler gercekten kucukmus ılk defa 4.5 mm aldım etkısını cok merak edıorum.

    hatsan mod 125 th sas quarto 5.5 mm hatsan mod 90 5.5 mm


    Stoeger x20 suppressor .177 cal

  • Bende hiç kullanmadım 4.5mm alırsam görcem :) bide ahşap olanı mı alsam diyorum daha hoş duruyor gibi :)

    1. Nesil Webley Patriot .22 (SATILIK)