MOD 125 e plastik su borusundan susturucu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Siyah toz kumaş boyasını suya karıştır. Moderatörü içine atıp kaynat. Aşırı kaynatmana gerek yok kalıcı siyah bir renk elde edersin. Bir daha çıkmaz. :thumbup:

    HATSAN MOD 70 + 4X20 OPTİMA
    PGO SCOOTER 50cc 5 HP İTALYAN

  • Ben Falcon'a ve X20 ye yapmıştım Plastik pet şişe içine sert strofor ve izocam sırayla dizdim. sanırım 4 adet strafor arasına 3 adet izocam. izocamların arası hafif boşlukluydu ama ses yoktu ;şrofls;.


    Alıntı

    Arkadaşlar bende ilker beyin yaptığının aynısı yaptım ve ucuna plastik su şişesinin gireceği kadar bant sardım. Bir tane küçük boy su şişesinin arka kısmını kestim. Bu kestiğim yeri 4-5 kat siyah bantla kapattım. daha sonra şişeyi kompe siyah bantla bantladım. istediğim zaman borunun ucuna takıyorum ve inanın sesi yüzde 90 na kadar kesti. Sadece mekanik vurma sesi geliyor. Bir flimde görmüştüm de....


    Sanırım film Tetikçiydi ;tacli# Orda filmin başlarında Barret M107 .50 cal. ile atış yapıyor :D kuru kovan attığı nasıl belli yarı otomatik tüfek kendini tekrar kuracak yeterli basıncı namludan çekirdek geçmediği için sağlayamıyor kendisi kuruyor ;lol;

    Kaplumbağaya dikkat et. Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerliyebiliyor. "James B.Conont"


    ankarateam.png


    Bizde bilirdik sevgilimize karanfil almayı lakin; aç idik yedik karanfil parasını.. ;kffx;


    Playstation Portable 2000 - 3000 oyunları bulunur...(Yeni çıkanlar- çıkmışlar)