aLLyCan_55 adlı kullanıcının mesajları

    Ben o lafınızı hakaret algılamadım zaten. Daha tüfek tabancaları yeni tanıyorum. Sizde tüfeği elime ilk aldığım zaman sorunu tespit etmemi bekliyor ve tespit edemeyince " Göz doktoruna görün " diyorsunuz. Bu da benim hevesimi kırıyor. Sonuçta burası insanların tüfekler hakkında yorum alabilmesi araştırıp alabilmesi için her çeşit tüfeğin eleştirildiği bir forum Hatsan eleştiriliyor diye diğer tüfeklerde eleştirilmiyor mu? Sorun çıktığı zaman hepsi eleştiriliyor. Bu başlık altında kimse yıkıcı eleştiride yapmıyor. Kendinizi tutamadıysanız hatsan hakkında gerçekten atıp tutulan bir başlıkta yazınız. Çünkü bu başlıkta kimse Hatsan hakkında atıp tutmuyor. Eğer ben göremiyor isem bu gibi lafları siz gösterin lütfen.( Yada ben gözlük alayım ;şrofls;. )


    Saygılar.

    cmblc hocam saygım gereği sana cevap vermeye bile hakkım yok büyüğümsün. Hatsan' a çamur atmak olmasında yine tüfeği değiştirmeye kesin karar verdim. Ben ithal silahlarla Hatsan'ın kalitesini karşılaştırmıyorum. Sıfır tüfeğin her 5 atışta bir kundak vidalarının gevşeyip namlunun sallanmaya başlaması normalmidir? Sıktıktan sonra 5 atış yaptım yine aynı durum baştan sık yine aynı durum. O zaman tornavida seti ile atışa gideceğiz demektir. Amacım Hatsan'ı kötülemek değil. Sonuçta tüfeği değişip yine Hatsan alacağım. Demekki Hatsan arada üretim hatası yapıyormuş.


    Beni bu kadar aşağılamanı çok gereksiz buldum cmblc abi Ben bu hobiye yeni başladım sizin gibi profesyonel değilim yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum sende '' küçük beyle babasına anlarlarsa bir ders olmuş olur diyorsun '' bu gibi hakaretlerle benide hobiden soğutuyorsun.


    Bir bana hakaret ediyorsun.yukarıdaki laflarımı tek tek incele hangi birinde hatsan dandik hatsan kötü ne dandik tüfek bu gibi laflar geçiyor. Şu lafımı anlamış olabilirsin "Neyse hepsi bahane oldu 2.el güzel bir şey bakalım diyorsunda 160-180 lira arası ne alabiliriz " Bu lafla 2.el güzel bir şey bakalım derken tüfeğe zaten ben ısınamadım aceleye geldi alması kendime göre başka bir tüfek 2. el almak istememde Hatsan'a hakaret değildir heralde.2. el alacağım silah yine hatsandır. Kısıtlı bütçemiz ona yetiyor. "Göz doktoruna görün" lafını ben size söylemek ister hakaretinize hakaretle cevap vermek isterdim ama size öğretilmeyen küçüklere sevgi ve büyüklere saygı bize öğretildi. O yüzden susuyorum.


    Başka sözüm yok. ( Şimdi Lock title kullan diyeceksiniz, ama benim kızdığım konu sıfır tüfek daha alır almaz bu problemi göstermemeli çoğu Hatsandada bu durum yok galiba araya kaynamış oldu bendeki )


    Saygılar.

    Kanımca Jeep markası arazi alanında en iyi geçmişe sahip araçlardan birisidir. İlk arabamız 62 Cj5 idi.


    Bunun yanında pek bilinmeyen araç olmasada 1956 Chevrolet Apachi Amerikan. Tam bir jip olmasada Pick-uP sınıfında bir 4x4 dür. Tank gibi araçtır.

    Ya alırken pederle aldık para onun cebinden çıktığı için beğendi mod55 i al bunu al bunu fiyatıda iyi olunca incelememe fırsat vermedi eve geldik sorunlar başladı ;şrofls;. Şimdi peder yarın ilk iş iade ediyoruz diyor. İsabetliliktede problem var göz-gez-arpacık 5 metreden 15x30 tahtayı vuramadım üstelik ondan önce 3-4 atış gezi sıfırlamıştım. Neyse hepsi bahane oldu 2.el güzel bir şey bakalım diyorsunda 160-180 lira arası ne alabiliriz ;şrofls;.

    Sayın İhsan YÜCE hocam namlu aşağıya doğru kırılmıyor, kırmak için bilinçli olarak güç uygulamak gerekiyor. Ama namlu sabit de durmuyor aşağı yukarı sallanıyor sürekli en iyisi ben iade eteyim tüfeği zaten emniyet mandalı da yok.


    Bilgileriniz için teşekkürler.
    Saygılar.

    Merhaba arkadaşlar. Dün aldığım Hatsan mod 55'in başta dürbünü ne kadar sıkılmasına ramen kızağın üzerinde seyahat ediyordu. Onu hallettim. Şimdide başka bir sorunu dile getireceğim ( tabi sorunsa ). Tüfek elimde tutup hafif sallayınca sesler geliyordu. Sonradan farkettim namlu kurulu veya kurulu olmadığı durumlarda Namlu tam kırma yerinden 2 cm oynuyor namunun sabit ve aşağı yukarı oynamadan durması mı gerekir yoksa el ile aşağı yukarı itildiğinde yada sallandığında 2 cm oynar mı.
    ( Bu arada namlu bastırınca aşağı düşüyor 2 cm öyle kalıyor daha gitmiyor. Yukarı bastırınca normal konumuna geliyor Daha yukarı çıkmıyor )


    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Saygılar.

    Hocam Hatsanı aradım Bu tüfek emniyetsiz ve emniyetli olmak üzere 2 çeşit üretiliyormuş. Şansıma heralde piyasadaki tek mod 55s i buldum oda emniyetsiz model olsun ;şrofls;. Bir de hocam aldığım yer tüfekle beraber Optima 4x20 sabit zoom dürbün verdi dürbün sürekli kayıyor tüfeği aşağı doğru tutarsam aşağı kayıyor hemen namluyu yukarı tutuyorum yeniden yukarı kayıyor vidalarını sıktım ama bir türlü yerinde durmuyor bu meret. O konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

    Sağolasın kadir abi tetiğin önünde falan hiç bir yerde emniyet mandalı yok. Tüfeği aldığım yerde bu elimdeki sonuncusu demişti adam. Rafta dura dura da toz tutmuştu hafiften. ;şrofls;. Bu sebeple adamın değişeceğini sanmıyorum. Hatsanı arayacağım şimdi tekrardan sağol kadir abi. Tüfeği hatsana yollarsam kaç güne geri gelir abi ?

    Merhabalar arkadaşlar. Bugün Samsun Atlas Av bayiinden bir adet Hatsan Mod55s havalı tüfek aldım. Tüfeğin internetde ve hatsanın sitesinde emniyet mandalı olduğu gözüküyor. Ama benim tüfeğimde emniyet mandalı yok. Acaba üretim hatası falan olabilirmi Hatsanı arayıp durumu dile getirsemmi ? Sizce ne yapayım. Saygılar.

    Otomatik olması şart mı yani ( Scooter ) Şayet uygun fiyatlara büyük tekerlekli Kymco markalı CUP tipi ( Yarı Otomatik Şanzımanlı - Debriyajsız Vites Geçen ) motorlar var.


    Bilen bilir Kymco gayet kalitelidir. 1. Sınıf motor üretir. Taiwan malıdır. Bir çok alanda ödüllü bir markadır.