Hatsan Mod 55s Dürbün geziyordu Şimdi Namlu geziyor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sütte leke var diye ineği kim kesmeye çalışmış kadir bir örnek versene

    HATSAN AT44 - 10 .22 cal & Remington 6-24x50
    HATSAN Mod125 .22 cal & Tasko 3-9x44
    HATSAN Mod95 SAS .177 cal & Optima 3-9x32
    HATSAN Modxyz .177 cal (Kadim dost) & Optima 1-40 Red Dot
    GAMO CFX Royal .177 cal & Tasco 2-8x32 Bugbuster


    uɐʞɹǝs™
    ll|l|lllll|l||ll||lll||lll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²¹¹
    All Rights Reserved®

  • Abi ben tüfeği herşeyi inceleyerek aldım. Sadece model kararı vermemiştim. Hatsan'a kötü yorumlar olduğunu da biliyordum. Ama bütçemiz Hw ye Diana'ya yetmiyor. O yüzden yine Hatsan.

    HATSAN MOD 70 + 4X20 OPTİMA
    PGO SCOOTER 50cc 5 HP İTALYAN

  • Hatsan tüfekleri ile ilgili en ufak bir eleştiri bile bir çok kişi tarafından firmayı karalamaya yönelik saldırı olarak algılanıyor. Benim üzen şey bu. Hatsan yapılan eleştiriler doğrultusunda silahlarında yeniliğe gidiyorsa ben bu eleştirileri yapıcı olarak görürüm. Mod125 bu günkü şeklini forumlardaki eleştirilerle aldı, AT44'te ki tüpler değiştiyse namlularında iyleştirmeler yapıldıysa, kurma kolunun dizaynı değiştiyse bunlar forumlardaki eleştirilerin sonucudur. Burada firmayı karalamaya yönelik bir çaba olsaydı Hatsan bu değişiklikleri yapmayıp bizi karalıyorlar diye bas bas bağırırdı. İmalat aşamasında Hatsan ile Weihrauch ve Diana arasındaki fark sütün üzerindeki o incecik kaymak tabakası kadar. O kaymağın hesabını yapınca ortaya biri diğerini tutmayan tüfekler çıkıyor ve yoğurdun tadı yavan oluyor.

    AnkFilİst Team



    Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50




    Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

  • hala anlamıyorum ne anlama kabiliyetiymiş :) namlusu oynayan bir tüfek aldım diyen adama ne denir? neyse bana edilen laftan dolayı bir kırgınlığım yok.

    Gamo CF-X 4.5mm + 3-12x44 AOE optima ;box;x
    Kalem, fırça, mermer nedir birer oyuncak,
    Şaheserler süngülerle yazılır ancak!

    bursateam.png

  • kendini sürekli geliştirmeye çalışıyor


    Bu kısma katılmıyorum; işine geldiği gibi geliştiriyor veya geliştirmiyor.
    Forumda herkes tarafından met edilen webleyleride hatsan yapmıştı ama şimdi yapmıyor.
    Kabiliyet var , bilgi var , kalite yok , kalite kontrol yok , müşterinin taleplerini karşılama arzusu yok.

  • "Amaan, ben yaptım oldu, isteyen alır isteyen almaz çok da tın" demiyor


    Maalesef tam öyle diyor. Eleştirmemizin başlıca sebebi de bu

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • Bu kısma katılmıyorum; işine geldiği gibi geliştiriyor veya geliştirmiyor.
    Forumda herkes tarafından met edilen webleyleride hatsan yapmıştı ama şimdi yapmıyor.
    Kabiliyet var , bilgi var , kalite yok , kalite kontrol yok , müşterinin taleplerini karşılama arzusu yok.


    Maalesef tam öyle diyor. Eleştirmemizin başlıca sebebi de bu


    seriosman, kendini sürekli geliştiriyor demedim ki, çalışıyor dedim... Çalışmak know how, kalifiye eleman, sermaye ve bunları kimin için yapacağıyla son derece ilgilidir. Mesajında bold yaptığım bölümü bir daha düşün istersen...


    Rıfat abi, maalesef sana da katılmıyorum... Eğer öyle deseydi, diğer Türk firmaları gibi 3 tane tüfek yapar, "kulağının üzerine" yatardı... Üstelik bizlerden hakarete ulaşan yorumlar almışken... Oysa Hatsan kendisine ulaşan ve haklı bir nedeni olan tüfekleri, garantisi bitmiş bile olsa neredeyse sıfırlıyor [hatta forumumuzda bunu kötüye kullanmamızı öneren pek çok mesaj da mevcut], PCP tüfeklerinin tüpü ve Side Lever'ı problemli olduğu için yenilerini geliştiriyor ve memnun olmayan kullanıcılarının tüfeklerinde gerekli değişiklikleri bila bedel yapıyor, yeni ve bundan önceki problemlerinden nisbeten arınmış modeller üretmeye devam ediyor vb... Bence Hatsan, daha 40 fırın ekmek yemeye ihtiyacı olsa bile, "eeh, tıkandım be, ye ye bitmiyor bu ekmekler" demiyor ve yemeye devam ediyor...


    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • Hepimiz bu isi hobi olarak yapiyoruz, gonul isi bu. Elzem ihtiyaclarimizdan arttirdigimiz paralarla bir heves tufek aliyoruz, aksesuarlarini aliyoruz. Heves derinlestikce artik ilk tufek kesmemeye basliyor 2. bir tufek, 3. bir tufek, yeni bir durbun vs. (suc isler gibi, hanimdan gizli u½%;) sonu yok yani...


    Bu kosullar altinda bir heves aldigim yepyeni tufegim eger daha ilk gunden hava kacirirsa, namlusu egri olursa, ya da ne bileyim sabitlenmemis olursa, civata keserse, civatalar gevserse vs. insanda ne tad kaliyor ne tuz. Yeni bir mal alan herkesin basinda bu risk var elbette, neticede hic biri Allah yapisi degil, kul yapisi. Ama forumdan takip ettigim kadariyla Hatsan urunlerinde malesef bu hatali cikma orani, ya da cabuk bozulma orani oldukca yuksek. Mesela "Spancy" arkadasimin "Bu pcp tup ne derece guvenli?" basligiyla actigi konuya bir bakin Allahaskina. Bomba gibi cok riskli bir tup gonderilmis. Allah muhafaza 200 bar basinc uyguluyoruz tuplerimize. Oyle tatsiz seyler olabilir di ki. Bereket farketmis. Fabrika gondermeden once biri soyle etraflica bir kontrol etse bu tupu gonderirler miydi? Sanmiyorum. Demek ki bir yerlerde birseyler eksik yapiliyor. Iyi ve etkin bir kalite kontrol sistemi ile bu tip sikayetlerin buyuk oranda azaltilabilecegini tahmin ediyorum.


    Hatsan in kendini yenilemeye, ileri goturmeye calismadigini dusunmuyorum. Neticede bir Turk firmasi olarak sinirli bir yelpazede kalma yerine yeni urunlerle, cesaret isteyen pcp tufek uretimiyle hatta simdi de AT44 pump action gelistiriyorlar (ya da gelistirdiler) tuketicinin karsisina cikiyor, bir devinim icinde, ilerleme ve ilerleme azmi var, bu kesin. Bence gurur verici ve cok olumlu bir sey. Ama tum bunlari yaparken mevcut imalatalari ve tuketiciye karsi sorumluluklari da yakisir sekilde gozetmek gerekiyor. Yoksa bu elestrilerin, hosnutsuzluklarin ardi arkasi kesilmez. Hatsan in kendini gelistirmek icin yaptigi tum iyi niyetli calismalar da degerini yitirir. Gonul ister ki Hatsan gerek forumlar araciligiyla gerekse direkt musteriden gelen tum bu degerlendirmeleri layikiyla ele alsin ve guzel ulkemize yakisir, hepimizin gurur duydugu bir firma imaji ile bizi Turkiyede ve uluslararasi platformda daha guzel temsil etsin.


    (Tum bunlarin yanisira su konuda da haklarini vermek lazim, servisleri gordugum kadariyla halkla iliskiler konusunda gayet basarili. Ben Evanix i hava kacirma problemi yuzunden gecen ay gonderdigimde gerek Mutlu Bey olsun, gerek Bahtiyar Bey olsun o denli yardimci oldular ki cok hosnut kaldim. Problemimi hallettiler, tufegin ayarlamasini yaptilar, ekstradan bir suru o-ring gonderdiler. Tufegimin kundagi kirilmisti nakliye esnasinda, hemen fotograflari cekip gonderdiler o esnada da hakkimi talep etmem icin dokumantasyon manasinda cok yardimlari oldu)

    Bulent Hamurculu


    FX Gladiator (5.5 mm) + Centerpoint 8-32X56 Powerclass + Tasco 6-24 x 50


    Scuba tup 10 lt


    ankarateam.png

  • "cesaret isteyen pcp tufek uretimiyle hatta simdi de AT44 pump action gelistiriyorlar (ya da gelistirdiler)" birincisi "cesaretleri , bilgi -imkan ve yeteneklerini aştığı" için bu ürünler bu halleriyle piyasaya sürülüyor ve kullanıcıya ulaşıyor. Ama buna neden olan tabii ki kullanıcınında çok cesaretli olmasından kaynaklanıyor. firma benim bildiğim kadarıyla birşey geliştirmiyor, kendilerinde dünyada üretilen bütün PCPlerden birer ikişer var, ve bunları söküp inceleyip patent konusuna takılmamak üzere ufak değişikliklerle benzerini yapıp piyasaya sürüyorlar. şimdi Ar-Ge maliyeti yok iken bari Kalite için birazcık bütçe ayırsalar bu sıkıntılar yaşanmaz diye düşünüyorum.


    sonuçta "yollayın fabrikasına yapıp geri göndersinler" haricinde bu konuda bişeyler yazmaya, kafa yormaya gerek yok. bu konuda kafa yorması gereken firmanın kendisidir. o yormuyorsa, bizlere susmak kalır diye düşünüyorum.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Insallah butun bu konusulanlar, olumlu, olumsuz elestriler adresine ulasir da Hatsan adina olsun, tuketici adina olsun reel bir fayda saglanir.

    Bulent Hamurculu


    FX Gladiator (5.5 mm) + Centerpoint 8-32X56 Powerclass + Tasco 6-24 x 50


    Scuba tup 10 lt


    ankarateam.png

  • Başlık altında verdiğiniz bilgilerden dolayı sağolun arkadaşlar tüfeğimi Hatsan mod 70 ile değiştim sonuçta mekanik olarak aynı tüfek. Başlangıç için ve bütçesi düşük olanlar için iyi bir yaylı promagnum ile iyi iş yapıyor.


    Saygılar.

    HATSAN MOD 70 + 4X20 OPTİMA
    PGO SCOOTER 50cc 5 HP İTALYAN

  • hayırlı olsun, güle güle kullan.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • ya kim ne yapıyorsa yapsın hangi markayı alıyorsa alsın...... artık yorulduk yeter........... bir ürünü aldıkmı bu ne olursa olsun hangi marka olursa olsun sadece sorunlarımızı yazalım ustatlardan çözüm isteyelim bizlere mutlaka yardımcı olacaklardır yeni başlayan arkadaşlarımızada örnek ve destek olmamız lazım kötü örnek olmayalım yeterin gari yav tartışmaları karalamaları atalım çöpe..... birbirine yakın olanlar, hafta sonları boş günü olanlar buluşmalar düzenlesin en kötü kavgamız benim gurupmanım senin gurupmanını döver olsun... üretici firmasına bildirelim arızalarını eksik gelen yönlerini sıkıntılarımızı ama uslubu bozmadan saygı ve sevgi çerçevesinde... kalın sağlıcakla agt

  • Hatsan'ın istenilen seviyeye gelmesini engelleyen bence yönetimdeki kuşak çatışması. Eski tip yöneticiler için ARGE, kalite sağlama ve kontrol, planlama vs. hiç bir getirisi olmayan gider kapılarıdır. Bir de buna tüketicinin gözü açılmamış, yabancı markaları görmemişken önüne ne koysan aldığı yılları yaşamış bir yönetici profili eklerseniz bazı şeylerin neden gerçekleşemediğini anlarsınız.

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • +1 ayrıca imalat ve imalat sorumlularının ve bunların bir üst mevkilerinde çalışanların ellerindeki belgeler haricinde gerçek bilgilerinin tecrübelerinin olup olmama durumu. kısacası işten gerçekten anlamaları cok önemli benim görüşüm.

    FİLİNTALAR GRUBU

  • Bence Hatsan, daha 40 fırın ekmek yemeye ihtiyacı olsa bile, "eeh, tıkandım be, ye ye bitmiyor bu ekmekler" demiyor ve yemeye devam ediyor...


    ;d; ;d;


    Ne kadar anlatırsan anlat;karşındakinin anlayabileceği kadardır. g;$i Fazla uzatmaya gerek yok bence.


    Arkadaşım sen de tüfeğini güle güle kullan. :thumbup:

  • +1 ayrıca imalat ve imalat sorumlularının ve bunların bir üst mevkilerinde çalışanların ellerindeki belgeler haricinde gerçek bilgilerinin tecrübelerinin olup olmama durumu. kısacası işten gerçekten anlamaları cok önemli benim görüşüm.


    kalyoncu kardeş, sen merak etme Hatsanın tüm ekibi bu işi forumumuzdaki 3-5 kişinin haricinde herkesden iyi biliyor...


    ;d; ;d;


    Ne kadar anlatırsan anlat;karşındakinin anlayabileceği kadardır. g;$i Fazla uzatmaya gerek yok bence.
    Arkadaşım sen de tüfeğini güle güle kullan. :thumbup:


    ;d;;d;;d;


    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."