merhaba arkadaşlar mod 70 tüfeğimin piston yayı kırıldı su an iki parca bu parça yı yayı nerden temin edebilirim veya bu yay yerine mod 70 e uyacak daha güzel güçlü vede sorun çıkartmayacak bir yay varmı ne yayı nerden bulabilirim 7000 atış felan yaptım kırıldı normalmi arkadaşlar hatsana yollasam 1 yada 2 hafta sürer gelmesi ve eski yayın ayısından takarlar ben kendim takayım diyom başka bir yayla daha güzel olsun diye yardımlarınızı bekliyorum ilk göz agrım şu an paramparça benden yardım bekliyo o en iyi arkadaşım benim lütfen yardımlar ![]()
mod 70 piston yayı
-
meseduzu -
13 Nisan 2008 16:42
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kardeş bizim burdaki tüfekçilerin hemen hepsinde var hatsanın yayı.öyle sanıyorumki hatsanın yayını bulma konusunda hiç sıkıntı çekmiyeceksin.hemen hemen hangi bayii e uğrasan ellerinde bir hatsan tüfek vardır.hiç bulamaz isen bende var sana gönderiyim
saygılar -
daha bu gün bizim tüfekçide idim malum yaz geliyor olta malzemesi almam gerek taticiler için orda gördüm 2 tane vardı 4.5mm ler için.bulamaz isen son çare burdan postalarım kardeş.çok acil ise yarın manavgata gidiyorum bende evde var bi tane kargo adresini ver yollayayım sana yarın kardeş
-
tamam kardeş sağol senin msn adresine yazdım adresimi o adrese postalarsın allah senden ve senin gibilerden razı olsun yoksa n yapardık

-
önemli deyil kardeş evde boş boş yatıyor bari bir arkadaşımızın işine yarasın

kardeş msn adresimde birşey görmedim sen bana burdan özele yaz adresini -
kardeş verdiğin ölçüler değerinde sana bir adet yay gönderdim 4.5mm mod70 için,mng kargo ile gönderdim güle güle kullan kardeş

-
eyvallah abicim allah senden de bu formu yapandanda kurandanda bütün havalı pcb li ponomatik li sapanlı kuşlastikli bütün bu hobi sahipllerindenden razı olsun
-
amin

-
yay geldi arkadaşım çok teşekkür ederim tam kendisihemde allah razı olsun 
-
mng kargoda baya hızlıymış yahu
güle güle kullan kardeşim