yeni tabancam

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim. inşallah daha iyisi sizlerin olur

    zoraki hp 01 ultra


    HAYAT İMAN VE CİHADTIR.

  • hocam eğer beylik değil kişisel olarak alıyorsanız 1900 usd ye saklayın şu dolar tavan yapmışken ve herkes tabancaya açken 10 usd ye satın zaten sig sauer ın kozmetik işçiliğini sevmiyorum onu satıp hk usp 45 alın kafanız rahat etsin çünkü fbı ve diğer istihbarat teşkilatlarının ilk kullandığı 45 lik hk usp olmuştu colt 1911 tavsiye edilmemesinin sebebi kişi namluya 1911 de bir tane sürüp double actionla onu patlatamadıktan sonra horozu kur silahı gebertecek kadar sık da kabze emniyeti açılsında tetiğe basan kadar allah muhafaza adamı kelvire çevirirler

  • Sayın hk usp size katılmıyorum.Colt 1911 ve türevleri her ne kadar düşük kapasiteli olsa bile HK USP'den önce Amerikan ordusunda ve gizli servislerinde kullanılmıştır.Evet belki bir Glock kadar pratik olmayabilir ancak kullanımı konusunda yanlış bildiğiniz noktalar var orayı düzelttim.HK USP'ye gelince... Sayın bay_21 abimin mesleğini az çok tahmin edebiliyorum.HK USP daha çok sivil kesime hitap eden bir silahtır.ABD Ordusu Özel Kuvvetler Komutanlığı yani USSOCOM zaten HK USP'yi çeşitli modifikasyonlardan geçirip HK Mark 23 adı altında bir silah haline sokmuştur.Şuan askeri kullanımdadır ve askeri kullanım için ben HK tavsiye edecek olsaydım Mark 23 tavsiye ederdim.Büyüklüğü de ayrı tartışılır orası ayrı.Ancak ne olursa olsun (şimdiye kadar öğrendiklerimle konuşuyorum) silah ne kadar görünüm olarak hoşunuza giderse gitsin sakın elinize en iyi oturmayan bir silahı görünüş vb. sebeplerden dolayı tercih etmeyin.Yarın bir gün ihtiyaç olursa ki Allah göstermesin güzel bir silah taşıyıp kendinizi savunamadıktan sonra güzelliği bir işe yaramaz.
    Sayın bay_21 abim belki de silahını çoktan almıştır bile ancak ben sadece tavsiyemi söyledim.Bunları kafamdan da uydurmadım yanlış anlamayın okuduklarımla konuşuyorum.Bu çocuk da bize akıl mı veriyor diyenler olabilir yine de ben bildiklerimi yazayım dedim.
    Saygılar...

    Hatsan Mod 99 SAS - Quattro .22 Cal.


    Üstte mavi gök basmadıkça, altta yağız yer çökmedikçe, Türk milleti, ilini, töreni, kim bozabilir?

  • Glock ların kabza açısı, eğer çok iyi pratik yapılmamışsa, ani atışlarda yukarı vurmaya sebep olabilir.


    Sigsauerin namlu yüksekliği dolayısı ile tepmesi daha çok etki eder. Ve gizli taşıma için bence biraz kaba.


    Hafif, dayanıklı ve gizlenebilir bir seçenek olarak, Hs subcompact 9mm yi tercih ederdim.


    [Resim Engellendi: http://www.mkek.gov.tr/Urunler/1iIKV71z.jpg]

  • doğru mark 23 yazmayı unutmuş um ama colt 1911 in tek sıkıntısı single action olması yoksa çok sıkıntı yok ama mark 23 daha iyi çünkü modern bir silah daha ergonomik davrayıp atması daha kolay eğer colt 1911 e çok alışkın değilseniz kavrayıp nişan almanız uzun sürecektir babamda olan 9 luk 14 lüde öyle single action olması ve jarjör emniyeti olduğundan dolayı yerlerini ufaktan cz75 b lere bırakmaya başladı

  • Bence kisinin eline uygunsa ve kullanilan malzeme yapisi sorun teskil etmeyecekse hafifliginin de ayri bir avantaj olmasi dolayisiyla glick 19 tavsiye ederim cunku atisa her an hazirdir. emniyeti yok diyenler yaniliyor.Glocklarda 3 ayri emniyet sistemi mevcuttur. safe action denir uzun uzun anlatmayayim. ayrica silahin emniyeti kisinin kendisidir.iyiceates edeceginden emin olmadiktan sonra parmagini tetige gorturmeyen bir kullanici kendi emniyetini kendi yaratmis olur aslinda

    Hatsan Mod 99 SAS - Quattro .22 Cal.


    Üstte mavi gök basmadıkça, altta yağız yer çökmedikçe, Türk milleti, ilini, töreni, kim bozabilir?

  • Arkadaşımızın seçimi gayet isabetli olmuş bence. Glock gibi görünürde iyi ama berbat polimer silahların ateşlerken parçalanması sonucu birçok kişi ciddi şekilde yaralandı. İstatistiklere bakıldığında açıkça görülebilir. Eğer almayı düşünen arkadaşlar var ise tavsiyem: Polimer silahlardan uzak durun, markası hiç önemli değil. Örnek: [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/wMVy86.jpg]

  • Bu resmini koydugunuz silahta meydana gelen sorunu bilmiyorum.Polimer silahlara dayaniksiz demenizi anlayamadim.Zira onbinlerce atislari deviren glocklar,usp ler var.Kaldi ki bu glock,hk usp gibi silahlari dunyanin dort bir yanindaki ozel kuvvetler kullaniyor.Bu kadar dayaniksiz olsaydi kullanmazlardi zaten.Resimdeki silahin sorununu net bilmedigim icin pek yorum yapamam ancak mermiden veya silahin o kismina isabet eden bir mermiden dolayi bu hale geldigini dusunuyorum.veya namluda cekirdek sikisip ustune bir atis daha yapinca da boyle olmus olabilir.Kaldi ki bu yuruttugum tahminlerin aynisi celik bir silahta da olsa buna yakin veya ayni sonucu verebilir.Dayaniklilik acisindan yerden yere vurdugunuz polimer tabancalari da dunyanin dort bir yanindaki ozel kuvvetlerin,ordularin kullandigini da belirtmek isterim. Saygilar

    Hatsan Mod 99 SAS - Quattro .22 Cal.


    Üstte mavi gök basmadıkça, altta yağız yer çökmedikçe, Türk milleti, ilini, töreni, kim bozabilir?

  • Silah üzerine isabet almak suretiyle ya da kullanım hatasıyla değil, tamamen malzeme kaynaklı. Artık tüm özel kuvvetler polimer yerine tekrar çelik silahlara yöneliyor. Bizim polis teşkilatı da bunun gibi sürekli olan vakalar nedeniyle polimer silahları ihale dışına çıkarttı, alımdan vazgeçti. Yanlış anlaşılmasın, yazdıklarım sadece benim şahsi görüşüm değildir, istatistiklere göre de durum maalesef bu yöndedir. Şahsi tercihim Sig Sauer'dir, bana göre resimdeki durumu yok saysam bile daha yakışıklı bir silah. Bir-iki kez ateş ettim glock'la, açıkçası bir Beretta ya da Smith Wesson kadar hoşlanmadım ki iki silah ta çok çok iyi silahlar.

  • Soyle bir genellemeyi cok rahat yapabilirim.Dunyanin tum ozel kuvvetleri, celik silah da kullaniyor,polimer silah da.Resmini koydugunuz silah muhtemel fazla barut hakki yuzunden bu hale gelmis.cunku onbinlerce psi basinc inanin bunu yapabilir.Ayrica polimer silah plastik silah degildir.Polimere %70 gibi bir oranda celik karistirilarak bu karisim olusturulur. Evet haklisiniz celik silahin yeri ayridir, soguk metal hissi ayridir ancak ulkemizde ozellikle halkimiz polimer silahlarin hakkini yiyorlar maalesef naylon vs diyorlar.Ayrica son emniyet ihalesini polimer bir silah olan canik 55 tp9 kazandi diye biliyorum. Berettanin da kusurlari var sw nin de.Polimerin de kusurlari da olabilir celigin de.Ancak kaliteli bir polimerin kaliteli bir celik silahtan asagi kalir yani olmadigini dusunuyorum.Sig sauer artik kalite bakimindan ikiye ayrilmis durumda.İmkanim olsa Komple celik ama amerikada uretilen bir sig sauere 5 kurus vermem.Almanya uretimi sig ler kalite acisindan cok iyi.O yuzden alacaksaniz almanya uretimi alin bence.Emniyeti surgu ustunde olan beretta modellerinin emniyet kirimlari da coktur.Beretta ne zaman emniyetini surguye koymaktan vazgecer o zaman gozumde artisini alir. Silahlara cok merakliyimdir.Her turlu konuyu uygun bir usluple tartisabiliriz.Silah bilgim yasima ve yasitlarima gore iyidir.Her turlu tartismaya acigim :)

    Hatsan Mod 99 SAS - Quattro .22 Cal.


    Üstte mavi gök basmadıkça, altta yağız yer çökmedikçe, Türk milleti, ilini, töreni, kim bozabilir?

  • Merhaba,
    Bende şuan H&K P30 L ve ZİGANA T var H&K polimer gövdeli silah, 1000 adetin üzerinde mermi kullanıldı,ama herhangi bir yerinde çizik bile olmadı.Bırakın bir tane dahi tutukluk yapmadı taşıması çok kolay ve severek taşıdığım bir silah.Zamanım olsa size komple resimlerle anlatmak isterim.
    Zigana T ye gelince 1994 model bir emekli albay arkadaşım hediye etti.Doğa yürüyüşlerinde H&K ya kıyamadığım için g;$i
    Bazen tutukluk yapıyor ama ben memnunum atış yapmayı seviyorum.Uzun mesafeler için iyi.Geçenlerde 150 mt denedim ama tabi hedefin neresinden geçti göremedim bile (boş şişeye atmıştık)
    Yeni ziganalar kendilerini daha çok geliştirmiş..
    Ayrıca bende sig sauer hastasıyım Alacağım 3.silah da emin olun Sig sauer dir.Benim silah merakımı bildikleri için emniyette silah alıcak arkadaş bize danışır.Bizde malatya da kimde varsa hemen söyleriz gelir bakar alacağı silahı dener öyle alır..
    Polimer silahı beğenmeyen arkadaşımız Malatya ya yolu düşerse beni bir arasın 2-3 şarjör atış yapsın kendisi test etsin..fikri değişecektir
    g;$i

    ''Sig Sauer p229 9x19 mm''

    "S&W 357 magnum"

    "Beretta F81 inox 7.65 mm"

    "Zig M 1911 .45ACP"

    "Cz 550 .308 Win Yivli "

    ''Walther Cp99''


    ''Air Arms S510 S/lite xtra fac 5,5 mm PCP+Hawke 8.5-25x42 Sidewinder 30' :love:;tacli#
    ''Webley Raider 10''
    ''HW 97K 5.5 mm''


    ''Safir T14 Classic-s 36 ''
    ''Hüsan arms 20 ve 12 Cal"
    "Huğlu Trap "
    "Mag-1618 20 cal Bolt action"


  • Merak ettigim bir konu var p30 ile ilgili size sorayim dedim.İnternette bir silah forumunda birisi hk p30 l'nin kurulurken irca yayinin gicirti gibi garip bir ses cikardigini yazmisti sizde de ayni ses olayi oldu mu acaba?

    Hatsan Mod 99 SAS - Quattro .22 Cal.


    Üstte mavi gök basmadıkça, altta yağız yer çökmedikçe, Türk milleti, ilini, töreni, kim bozabilir?

  • Benim usp compact da da kurarken o ses duyuluyor. Bu kullanılan yayın yaprak yay olması ve üzerinde bir buffer parçası bulunmasından. Binlerce atışta sadece bir kere sevgili mke üretimi merminin kovan kesmesi sonucu bir sonraki mermiyi namluya sürdü fakat tetik ateşlemedi. Tekrar dolduruş yapıp ateşe devam ettim. Tek yaşadığım tutukluk bu oldu. Bazen kovandan ince bir halka kopup mermi haznesinde kalabiliyormuş öğrenmiş oldum. Komple çelik silah her zaman iyidir ama taşıması da zulum gibidir.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Sesin sebebi dediginiz gibi teleskopik irca yayindan kaynaklaniyor bence de.Glock 19 gen 4 de bu tip irca yayina sahip ancak sesin yani sira yayin uzerindeki boyalarin zamanla dokuldugu yabanci silah forumlarinda rapor edilmis.Bana gore bu tip teleskopik irca yaylari gereksiz olmus.Ancak mkek nin normalin biraz ustunde basincla patlayan +p kivamindaki 9 mm mermilerinin ancakbve ancak biraz daha sert olan teleskopik irca yaylariyla dengelenebilecegi kanaatindeyim.Sayin TheNightHawk acaba hk usp compactinizla chrono olcumu yaptiniz mi?

    Hatsan Mod 99 SAS - Quattro .22 Cal.


    Üstte mavi gök basmadıkça, altta yağız yer çökmedikçe, Türk milleti, ilini, töreni, kim bozabilir?

  • Ölçmüştüm diye hatırlıyorum fakat ne kadar hızda çıktı unuttum açıkçası. Yalnız poligon namlu hem çok az kirleniyor hem de hıza katkısı var diye biliyorum. Namlu temizliği çok kolay oluyor.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776


  • Merak ettigim bir konu var p30 ile ilgili size sorayim dedim.İnternette bir silah forumunda birisi hk p30 l'nin kurulurken irca yayinin gicirti gibi garip bir ses cikardigini yazmisti sizde de ayni ses olayi oldu mu acaba?


    Merhaba,
    Silahımı 4 yıl oldu kullanıyorum,epey atış yapıldı kesinlikle o tarif ettiğiniz şekilde bir ses duymadım.Hatta bu akşam deneyeyim bir daha.saygılarımla

    ''Sig Sauer p229 9x19 mm''

    "S&W 357 magnum"

    "Beretta F81 inox 7.65 mm"

    "Zig M 1911 .45ACP"

    "Cz 550 .308 Win Yivli "

    ''Walther Cp99''


    ''Air Arms S510 S/lite xtra fac 5,5 mm PCP+Hawke 8.5-25x42 Sidewinder 30' :love:;tacli#
    ''Webley Raider 10''
    ''HW 97K 5.5 mm''


    ''Safir T14 Classic-s 36 ''
    ''Hüsan arms 20 ve 12 Cal"
    "Huğlu Trap "
    "Mag-1618 20 cal Bolt action"

  • Poligonal namlunun hiz cikisina etkisi var evet ve de yiv setlerin koseleri daha yuvarlak oldugundan keskin olmadigindan kolay temizlenebilir bence de.İnsallah ben de glock 19 alacagim ileride

    Hatsan Mod 99 SAS - Quattro .22 Cal.


    Üstte mavi gök basmadıkça, altta yağız yer çökmedikçe, Türk milleti, ilini, töreni, kim bozabilir?

  • Vay bee tabancayı aldık sattık, parayı yedik ne günlerdi bee

    zoraki hp 01 ultra


    HAYAT İMAN VE CİHADTIR.