Hatsan BT65 gez ve arpacık sökümü

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • dolum aparatını


    tekrar denedim ama bu sefer dolum aparatını mengeneyle tutup hortuma bir yarım tur daha döndürdüm sanki bu sefer oldu. demekki bu dolum aparatını iyice sıkmak gerekiyor öyle böyle değil yani . Saçma gelebilir belki ama bu dolum aparatı ve tüpteki dolum ucu bana güvenilir gelmiyor sanki pompa basıncı 100-120 barı geçince dolum aparatı tüpteki dolum ucundan geri fırlayacakmış gibi hissediyorun, anksiyete yaptım :) başınıza böyle bir şey geldimi hiç. Bir soru daha (acemiyim kusura bakmayın) BT65 bolt action tüfek malum kurma kolunu geriye alıp tekrar ileri itince kuruluyor ama diyelim ben kurduktan sonra atış yapmaktan vazgeçtim ve kurma kolunu tekrar geri çekip şarjörü çıkardım bu durumda tüfek gene tetiği çekince patlıyor yani kurulmuş oluyor bunu engellemenin bir yolu var mı, yani yivli tüfekte olduğu gibi atıştan vazgeçince işlemi geri alabiliyormusunuz maksat hava boşa gitmesin tüfek boşa atmasın


    Hortumun, dolum aparatıyla birleşen kısmına teflon bant sarmak da problemi çözebilir. Hortumun ya da dolum aparatının fırlaması hissi bende de olmuştu.

  • Size de iyi bayramlar, teşekkür ederim dilekleriniz için. Oringleri av bayilerinde bulmanız mümkün, ama bakım zamanı geldiğinde Hatsana gönderin derim şahsen. Onlar genel bakımını yapar, gereken tüm parçaları değiştirir ve size ilk aldığınız günkü gibi yollarlar. Hatsana mesaj atmanız ve kargonun içine yapılmasını istediğiniz şeylerin listesini, isim,adres ve telefonunuzu yazmanız yeterli. En kısa zamanda genel bakımı yapıp size yollarlar.