cometa lynx 10 vs airarms

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Iyi gunler uzun zamandır takip edip okudum ama artik uye olayim dedim. Reklam olmamasi icin isim vermedim. diger forumada açıyorum konuyu bu 2 sitedeki bilgili arkadaslarin yorumlari cok degerli benim icin


    2.el airarms ve pompa durbun ortalama 3bin tl tutuyor regulator yoksa ek masraf cabasi.


    Cometa lynx 10 sifir fiyati dahi 1400 tl (2.el bulsam alirim sifir takintim yok) durbun pompa 2bini dahi bulmuyor .


    Donanım olarak gayet iyi. Regulatorlu büyük tuplu ceketli namlu ve tipi benim cok hosuma gitti.


    Arada bin tl lik farka degecek mi ? Sizden detayli enine boyuna karsilastirmasinizi istiyorum

  • Ciddi kalite farkı var, tetik grubu, isabet ve işçilik gerçekten mukayese edilemez. Saygılar

  • Şimdi sana ne diyelimki burda 1 kişi comata demez ben her iki silahı kullanmış biri olarak tabiki aa derim. comatada cok kotu değildi ama diyelim arabayla istanbuldan İzmire gideceksin. Bi doğanla gitmek var. Bi mercedesle gitmekgibi bişey sonuçta ikisiylede varırsın. pcp de doğanla mercedes arasında 1000 tl var.

  • Arkadaslar karsilastrmanin hatsan mi airarms mi gibi bisey olduğunun farkindayim ama cometa hakkinda dogru duzgun yorumun olmamasi ve giris fiyatinin ortalama olmasi beni buna yoneltti. Para kolay kazanilmiyor 2bin cok fazla ama 2bine alip begenmedikten sonra birazdaha zorlayip guzel biseyler alinabilir.


    Acikcasi nedense fx ve diger markalara baktim baktiysamda aa nin bi çekiciliği var. Daystate zaten uçuk paralar . Geriye kalan aa oluyor. Cometa sadece merak uyandirdigi icin sordum aciklama da bulamayinca...


    100 150 mtre grupman denemek istiyorum. Ve 5.5 düşünüyorum. Durbun secimi hakkinda markaya bagli kalmadan 4 16 50 nin yeterli olacagini dusunuyorum yanlismi düşünüyorum ? 6 24 50 mi olmali yoksa ?

  • Pcp ye yeni geçenler için en ideal tüfek ve hesaplı tüfek forumdan alınmış 2. el bir at44 ve ona regulatör taktırmaktır. Belki hobiyi sevmeyeceksiniz belki zaman bulamayacaksınız, en azından 100 lira zararına hemen satarsınız.


  • Hatsan at 44 tam fiyat performans canavari onada art art niyetli yaklasmiyorum ama 2.el temiz bi sete nerdeyse sifir fiyati cekiyolar .

  • Hatsan at 44 tam fiyat performans canavari onada art art niyetli yaklasmiyorum ama 2.el temiz bi sete nerdeyse sifir fiyati cekiyolar .

    FX airguns satılık fx t12 5.5


    Bunu da alabilirsin. Satan arkadaş tüfeklerine iyi bakan bir arkadaş.


  • Dostum resimleri goremiyorum suan. 15 gun sonra turkiyeye gelicem gelir gelmez beklemeden bitane almak istiyorum . Kaşıntı iyice sardı bunyeyi :)

  • Dostum resimleri goremiyorum suan. 15 gun sonra turkiyeye gelicem gelir gelmez beklemeden bitane almak istiyorum . Kaşıntı iyice sardı bunyeyi :)


    100-150 metre amacın tahribat ise güçlü tüfekler isterlar aa veya cometa zayıf kalabilir ama sise vuruyım diyosan yeterlidir onun dısı her 2 sinidi yapıyım diyosan airwolftur yada safkan güç air ranger güç istemiyorsan aa dan yasma derim kendini kanıtlamıs bi markadır

    AT 44 S10-Nikula 6x24*40 durbun + GHOST MODERATOR + JSB Exact Jumbo :thumbup: :thumbup: :love: :love:
    Gamo Black FUSION 5.5mm+Hawke Sport HD 3-9x40


    AİR ARMS S400 MPR FT 177.cal+Barska Sniper 10-40x50 GX2

  • Hocam daystate beni asar suan butce 3000 . Kafamda cometayi sildim videoları izleyip birde ali arkadasin verdigi bilgiler paintball dan devsirme olmasi vs vs.


    Aa Aa istiyorum cunku cok kaliteli. Biyandan hic istemiyorum cunku ben modlamayi seviyorum. Aa ya kyamam .alsam belli sure sonra illaki kurcalarim yazik olur orjinligine. Ekipmanlari saglam ve uzun omurlu secip at44 alabilirim. Onla hevesimi aldiktan sonra ekipman durur silah degisir. Bole bir secenek te var