Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • nie önermiyorsunuz 5.5mm kulandınızmı 5.5mm ile 50 metrede peynir tenekesi çift taraflı deliniyor 70 80 metre soda şişesini kırıyor 4.5 olunca bunları yapabilicekmi ayrıca 4.5 mm peletler 5.5mm pelletlere göre çok daha yumuşak küçük oldukları için.


    Bu sadece benim görüşüm değil çoğu kişi 4.5mm söyleyecektir.Hw97k çok güçlü tüfek değil.5.5mm de gerçekten güçlü değil.Çünkü bende 4.5 mm aldım :) hw97k

  • güçlü deilse 50 60 metreden nasıl peynir teneksini çift taraflı deliyor 4.5mm kullanan biri olarak
    misal siz ozaman 70 metrede tenekeyi çift tarflı delebiliyormusunuz siz dersenizki benim tüfek 70 metreden çift tarflı deliyor o zaman siz haklısınız derim.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

    • Official Post

    güçlü deilse 50 60 metreden nasıl peynir teneksini çift taraflı deliyor 4.5mm kullanan biri olarak
    misal siz ozaman 70 metrede tenekeyi çift tarflı delebiliyormusunuz siz dersenizki benim tüfek 70 metreden çift tarflı deliyor o zaman siz haklısınız derim.


    Disel yaptığı içindir, :)


    5,5 kötü değil,şayet 5,5 tercih edlecekse gerçek bir güç te isteniyorsa Diana alınmalı

  • mustafa abi tüfekte dizel yok sadece modlu ve 6000 atıştır kullanıorum ustelik bazen tüfeği kurulu bırakıyorum ama güçte düşme görmedim en son 15 gün önce keçeyi ve yayı deiştim senin bi ara bana gönderdiği keçeyi taktım sana ve bulueye yede burdan tekrar teşekkür ediyorum keçeyi takarkende yok denecek kadar az gres sürdüm pistona keçe yeni olduğundan pistona alışsın die ilk 10 atışta duman çıktı ama sonra normale döndü ama eskidende dedıiğim mesafelerde deliyordu şimdide çok ama çok daha az güç arttı

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen kartalcin ().