Hatsan BT65 tetik sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yeni aldığım BT65 te kurulum sonrasında tetikte kilitlenme oluyor. Şarjör kilidini açıyorum bolt kolu geri çekiyorum, şarjörü takıyorum, şarjör kilidini kapatıyorum, bolt kolu ileri itiyorum. Bir kaç atış yaptıktan sonra veya daha takar takmaz tetik sanki emniyeti kapalıymış gibi kilitleniyor. Bu durumda bolt kolu geri çekiyorum, şarjör kilidini açıyorum şarjörü çıkartıyorum ya boş şarjör takıyorum ya da şarjör takmadan tüfeği ateşliyorum ve bu sefer tetik çalışıyor üstelik tüfek saçmayı da atıyor. Bazen kilitlenince üst üste kurmayı denediğimde iki saçma birden atıyor. Sorun nerededir sizce? Hani bu tüfeklerde iki saçmayı aynı anda atmayı engelleyen mekanizma vardı.? Ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum yoksa tüfek mi bozuk bilemedim. Bilgilerinizi rica ediyorum.

    Gökhan T


    Hatsan BT65 SB-W + Optima 3-12x44 AOE + Ghost moderatör


    İlerde belki bir Winchester m70

  • kurma kolunu tam oturtmadan atmaya çalışıyor olabilirsiniz.

    bir yerde kücük insanların büyük gölgeleri varsa o yerde güneş batıyordur...




    HATSAN AT44-10PA


    bushnell 6x24x50


    hatsan bt65 rb

  • Aklima o da geldi ama dikkat ettim alakası yok ama bir sey farkettim bolt kolu geri çekince aşağı yerine oturtup sonra yukarı ve ileri alıyorum ama sadece geriye çekip ileri itmek yeterliymiş belki bundandır. ilk fırsatta deneyeceğim bakalım

    Gökhan T


    Hatsan BT65 SB-W + Optima 3-12x44 AOE + Ghost moderatör


    İlerde belki bir Winchester m70