At44 30 mt grupman denemem

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • gamo ts-22 den umutlu idim hüsran olmuş idi, aşırı düşme yapmakla birlıkte,sağlı sollu ciddi sapma yapıyor ve 22 grain bence ağır geliyor at44 de yada benım tufegıme...gamo hunter, ts-22 den dahamı istıkrarlı dıycem ama yok gamo palet bu işten soğutur insanı...torpedo 20.5 grain tufegım bunu gercekten sevdi....doğru palet gercekten çok önemlı jsb 18.3 grain bunu cok övüyor hemen herkez kubbe başlı olanı....sonuc ıtıbarıyle,, tufege, guc ayarına gore degısmekle bırlıkte at44 ler genelde 18-20 grain agırlıktakı saçmaları sevıyor gıbı ne dersınız ?


    Kral Np01... 4.5 - 5.5 ;tacli#  2.5-10x50 Sf



  • rüzgarsız havada jsb ile gurupmanı görmek isteriz daha iyilerini yapacağınıza inanıyorum,kendi denemelerimde gördümki gamo ve jsb kapalı alanda 12m mesafade bile fark yapıyor jsb pellet sanki aynı deliğe girmek için gayret ediyorlarmış geldi bana


    ilk fırsatta denemeyi düşünüyorum bakalım jsb den daha iyi sonuç alırım herhalde birde crosman hollow deneyeceğim.

    AT44 WX-10 long LW Bushnell 6-24x50 aoeg ;tufey#
    6 lt 300 bar Drager
    Hatsan mod 75 optima 4*20 ;avci;

    Bu gün ALLAH için ne yaptın...?