reno scanc

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selam arkadaşlar bu hafta alıcı gözüyle gördüm bi otomobil soracaktım degerli bilgilerinize tşekür ederim. RENO SCANC bu otomobilin avantaj ve dezavantajları yakıt,harcaması, ve satışının yani piyasası nasıl. benim gördüm oto 2001 model ,benzinli, metalik gri, fiyatı ise 18000 istiyo. arabanın kendine özgü bi havası var. acıkcası aradım arac bu dedim. acaba sadece görünüşümü iyi, ailem geniş oldundan böyle bi aracı istiyom .ilginize teşekür ederim

  • Scenic güzel ve problemsiz bir araçtır, temiz ise biraz daha pazarlık edip 17-17500e almaya çalışın. 1.6 16v RXT için konuşuyorum, sunrooflu.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • 2001 model için o para bence çok ,bende de 2001 i vardı full çok memnundum rahmetliden bi koydum pert oldu ;kihhik,#hims şaka maka çok güvenli aile arabası o kazayı başka araba ile yapsaydım şu an bu mesajı büyük ihtimal öbür taraftan gönderiyo olabilirdim ;şrofls;.#hims .tavsiye ederim güzel araba otomatik olanlarını tercih ederim ,parça sorunu da yok meganın tüm yan sanayi nimetlerinden faydalanır,performansı da iyidir , şu an 307 sw full kullanıyorum hayatımın hatası ,kara kabus ,herşeyi ile çok dertli ve pahalı ,performans dersen rezalet .rahmetli Scenic imi çok özledim .bilginize saygılarımla

  • Sizce bu aracın ortalama fiyatı , piyasası nedir. tabi ful olanı icin. 2001 modeli icin.

  • ikinci el bir otomobilin fiyatını belirleyen en önemli kriter: yaptığı kilometredir...
    Özellikle 150.000 KM yi geçmiş bir araç alırken iki kere düşünmek gerekir...
    bu otomobiller(Renault Scenic) yüz binlerce kilometreyi sorunsuz geçirecek kadar dayanıklıdır.
    Ancak ülkemizdeki yol şartlarının da etkisiyle araçlar olması gerekenden daha hızlı yıpranıyor.
    Dolayısıyla ülkemizde fiyatı belirleyen en önemli kriter kilometre oluyor.
    Bu da aynı model ve üretim yılına sahip araçlar arasında bile ciddi fiyat uçurumlarına sebep oluyor.
    2001 model Renault Scenic 17.000 YTL ie 22.500 YTL fiyat aralığında listelenmiş.
    Burada ki listeden sizde inceleyebilirsiniz.
    Buyrun Liste

  • ayrıca piyasanın bozuk olduğu bu günlerde km saatlerinde galericiler çoğunlukla oynama yaptırıyorlar, hatta işi ilerietip, direksiyon vites topuzu ve fren debriyaj pedal lastiklerini bile değiştiriyorlar km si belli olmasın diye. Mümkünse servis kaydı bulunan araçları alın, 350.000km den 120.000 e düşürülmüş bir aracı da alma ihtimaliniz var. Bir aile arabası yılda ortalama en az 10.000 km yapar. Bundan düşük km lerde çok pimpirikli davranmak gerek. Ayrıca 2008 model 3.000km de size çok temiz gelen bir araç ağır bir kaza geçirmiş ve o yüzden de satılıyor olabilir. Çok güvendiğiniz bir ustaya götürün. Ben şahsen ustalarla anlaşılıp bu araç iyi diye yalan söyleyenleri de gördüm. Buluşma yeriniz asla göstereceğiniz ustanın iş yeri olmamalı ki satıcı daha önceden usta ile anlaşıp sahtekarlık yapmasın.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Sevgili termopol, Scenic koltuk ilavesi ile 6 veya 7 kişilik olabiliyor mu?


    Safir T14 Uzun Kundak Ayarlı Dipçik + Tasco 2x8x32


    War doesn't determine who is right but who is left...

  • bildiğim kadarı ile olmuyor ,307 sw de o özellik var vede yeni Scenic in büyüklerinde o özellik var bilginize saygılarımla

  • Evet ben de bir araştırdım en mantıklısı Zafira görünüyor çünkü hali hazırda katlanır iki ekstra koltugu varmış. Diğerlerinde sanırım koltuk almak gerekiyor. Ama bu Zafira nasıl bir arabadır bilmiyorum.


    Teşekkürler.


    Safir T14 Uzun Kundak Ayarlı Dipçik + Tasco 2x8x32


    War doesn't determine who is right but who is left...

  • Bence:
    Zafira ( yeni zafira ) özellikle fiyatına göre sunduğu donanımı ve kalitesi ile iyi bir araç.
    Yani fiyat-performans değeri yüksek.
    Ancak: zafira 'nın ön çapraz görüş açısı ciddi derecede problemli.
    Mutlaka test sürüşüne çıkılmalı ve bu durum değerlendirerek karar verilmeli.

  • Butur aracların yani scenic ve zafiraların ikinci el piyasası biraz yavaş deniliyo nederece dogru.acaba olurya hayat bu aniden satmam gerekir cok beklermiyim. illa satmak icin satış fiyattanmı düşürmemiz gerek.yoksa normal bi piyasası varmıdır.

  • Bende, önümüzdeki 2 ay içinde yeni bir araba alma niyetindeyim. Çok yol yaptığım için dizel araç düşünmemle birlikte dizelin fiyatının benzine yaklaşması bende, benzinli araba alabilirim düşüncesini de doğurmaya başladı. 2. çocuğumda 9 aylık olmak üzere uzun yola giderken Clio yetmiyor. Benimde ilk düşüncem Scenic'ti. (Not: Grand Scenicler 7 koltuklu) eğer bu koltuk sırasını kullanmazsanız bagaz hacmi artmakta. Ancak aracın dizel modelleri 1.5 dci, 100 HP. dolayısıyla performans beklemek yok. Üstelik otom. vitesi de yok (dizelde) Bende buna karşılık yaptığım araştırmalarda en mantıklısının VW Touran 1.4 TSI olduğuan karar verdim. DSG 6 ileri otom. şanzıman ve 140 HP motoru var. 0-100 hızlanması 9.7 sn. Ancak scenic'te daha güçlü bir motor olabiseymiş (2.0lt benzinli hariç) kesinlikle scenic alırdım. Özellikle cam tavanlısına hastayım.


    Bakalım ne karar vericem bende her an karar değiştirebiliyorum. Araba almak çok zormuş.


    Geçenlerde bir arkadaş kataloğunu almış Yeni Mitsubishi Lancer. Özellikle 1.8, 143 HP olan versiyonun hasta oldum. Arabada ne ararsan var. CVT otom. şanzıman , direksiyondan vites değiştirme vs.., Üstelik arabada 10 hoparlörlü ve SubWoofer'lı fabrikasyon Rockford Fostgate müzik sistemi var. 650 Watt !!

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.

  • 2001 model scenic i 18 milayara alacaksanız neden 2 000 daha koyup sıfır clio almıyosunuz ;keyf;