Hatsan mod 105 için yay

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • :thumbup: herkeze iyi günler bugün silahımın yayında bir farklılık hissettim söktügümde yayın içler acısı halde oldugunu gördüm en az 5 yerinden kırılmış aynı kalıtede yada daha iyi bir yay lazım nereden satın alabilirim birde hangi yay daha iyi fiyat önemli degil silah hatsan mod 100-105 ikiside aynı zaten 4,5mm .177 cal. yardımlarınızı bekliyorum ACİLL!!! tessekkurler.

  • Mod 125 ime yay istemiştim ama daha küçük çaplı bir yay göndermişlerdi. Bulamazsan elindeki yayın boyunu, dairesel olarak çapını yaz uyarsa gönderirim. Bir de sipir sayısını. Hatta elimde keçe de var. keçe çapını da ölç uyarsa onuda göndereyim.

  • En sondaki bitim kıvrımlarıyla beraber 44 sipir. Yaklaşık 1,49 cm çapında 42 cm uzunluğunda. 2,8 cm de keçe çapı. Yalnız metre ile ölçüm hassas değil ölçümler. Ölçüler yakınsa özelden mesaj at adresini gönderiyim.