BMW 520İ ALDIM.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın. :thumbup:

  • Yağ olarak castrol magnatec ya da castrol edge tavsiye ederim. Motor silk kullanacaksanız magnatec ile birlikte kullanın. Yağ filtresini de değiştirmeniz gerek. Gösterge sıfırlamak için alete ihtiyaç var, bmw servislerinde bulunur, yağ değişiminden sonra gidip sıfırlatabilirsiniz. 2 yılda bir de ingiliz anahtarı ile servis yazısı çıkar, o da fren hidroliği değişimi demektir. yol bilgisayarı varsa kullanımını anlatabilirim. ama bana bir resmini çekip eklerseniz daha rahat olur. Araç yağ eksiltiyorsa çok ince yağ kullanmayın (0-40) 10-40 ya da çok fazla eksiltiyorsa 20w-50 kullanın yazları.


    Herhangi bir sorununuz olduğunda 0312-278 19 79 Uzlar servisi arayabilirsiniz. Parça da bulurlar.


    Tekrar Teşekkürler, Magnatec ve Motorsilk kullanırım ozaman. Motorda yağyakma-eksiltme olmadığı için daha performanslı olacağından 0-40 diye düşünüyorum. Gösterge sıfırlama işlemini bugün teoride tam öğrendim. Ayrıca servis telefonu için sağolun.


    hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın. :thumbup:


    Çok Sağolun Arkadaşım.

    Zoraki HP01 & Laser Sight
    Hatsan mod.125 Sniper .22 cal.