Hatsan Mod 85 Sniper Aldım Dürbün Ayarı İcin Ne Yapmalıyım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Benim bildiğim dampasız kullanılan tek havalı stoaeger x20 suppersıor oda tepme olayının minimum ve kendi orjinal dürbünü ile satılmasından dolayı.Ancaaaak diğer yaylı tüfek modelleinde arkadaşlar ne olursa olsun tüfek atış esnasındaki titreşimleri göz önüne alırsak mutlaka dampa gerekiyor diye biliyorum sanırım herkesinde bu ortak kararıdır hatta yukardaki model için bile dampa ayak olursa daha sağlıklı atışlar yapılır?

    Hatsan Mod 85 Vortex 5.5 +Sportmatch dm60+Hawke Deerpass 3-9 40

  • şimdi söyleyeceklerim inanılmaz gelicek farkındayım hatta bende inanamıyorum ama vallahada gerçek billahada gerçek, eski bir mod 125 sniper kullanıcıyım silahı almamdaki en büyük etken iş arkadaşımın sahip olduğu 1. nesin mod 125'ti. TH kundak filanda değil ilk çıkanlardan tüfek hala orjinal üzerinde gelen dürbün üzerinde gelen ayaklar vs. Silahla 1 yıl önce hiç atmadıysam 50 atış yaptım 3 cm lik alana grupman çekiyordu. 2 hafta önce gene atışa gittik 2 kutu pellet bitirdi m125 le tüfek bana mısın demiyor. Arkadaş ilk aldığında sıfırladı ne dürbüne nede gez göze elini sürmüyor ama hala nişanında duruyor dürbün, insanlar mod 85 le vs vs dürbün dağıtırken bizimki gülüp geçiyor. Benim aklıma gelen dürbünün 3-9x32 olması 32 mercek kolay kolay bozulmuyor mod 125 e bile direnebiliyor. Haa dampa şart mıdır x20 stoegerle dampa kullanıyorum ben gerisini sen düşün ama bozmadıda mı bozmuyor işte

  • ne güzel eğer tabiki sıfırlama olayında sıkıntı yoksa ne ala bendeki canas bir tepmesi vardı dürbün değil teleskop montelesek durmaz...:-) neyse Ahmet eğerki durum bu şekildeyse mükemmel tabiki demekki ayaklar ve dürbün sarsıntıdan etkilenmiyor keşke her tüfek aynı formda olsada keyifli atışlar sergilense şanslısın ................ sıfırlama mesafelerine baktım 10 20 30 diye gitmekte yarar varmış fikri olan arkadaşların yorumlarını bekiyorum?

    Hatsan Mod 85 Vortex 5.5 +Sportmatch dm60+Hawke Deerpass 3-9 40

  • bendeki canas bir tepmesi vardı dürbün değil teleskop montelesek durmaz


    espri yapmışsınz ama; esas sıkıntı bu zaten , güçlü sarsıntı-ağır dürbün.. ;)

  • kesinlikle konuya değinmek için dedim orda güç sıkıntı oluşturuyor........tabi kişiler menzilin yüksek olmasını istiyor oda tercih meselesi

    Hatsan Mod 85 Vortex 5.5 +Sportmatch dm60+Hawke Deerpass 3-9 40