Evde Havalı Tabanca Kullanmak

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Konu doğru yerdemi acildi bilmiyorum . yanlissa kusura bakmayin .


    Merhabalar ,
    Önceden de merakli olduğum havali tabancadan bir tane almis bulunmaktayım . Evde atiyorum ama evde atarken nelere dikkat etmeliyiz ? Vb şeyleri yorumda belirtirseniz sevinirim :)

  • Çok genç bir arkadaşımız olduğunuzu düşünerek :) son derece tedbirli olmakta fayda var diyorum.. herşeyi göz önünde bulundurun-düşünün..


    Diğer odadan aniden çıkabilecek ev sakinleri ise en önemlisi herhalde.. uzun lafın kısası; evde atış yaparken tüm güvenlik önlemlerini mümkün meretebe abartın, en doğrusu bu bence..

  • Seker... Attığın pelet,bilye her ne ise seker. Duvardan, camdan, zeminden, metalden, sert plastikten, lastikten... Peletin vuruş açısına göre hemen her şeyden seker. Yumuşak bir yere atarsın deler geçer yine seker. Ev içinde atmanı tavsiye etmem ama illa atacaksan, oda da başkasının olmamasına dikkat et. Kendini de koru. En azından atış gözlüğü kullan.