MOD 85 SNİPER 5.5 VORTEX KULLANICILARI 9-32 DÜRBÜNE EN UYGUN DAMPA ÖNERİSİ OLAN ARKADAŞLAR BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ?TEDARİK İÇİNDE SİTE ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • MOD 85 SNİPER 5.5 VORTEX KULLANICILARI 9-32 DÜRBÜNE EN UYGUN DAMPA ÖNERİSİ OLAN ARKADAŞLAR BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ?TEDARİK İÇİNDE SİTE ÖNERİRSENİZ SEVİNİRİM?

    Hatsan Mod 85 Vortex 5.5 +Sportmatch dm60+Hawke Deerpass 3-9 40

  • Konuya yazdiklarini aynen basliga yazmissin. Forumda yazdiklarinla alakali onlarca konu mevcut. Piyasada satin alabilecegin 2 adet dampa var zaten cesit bol degil. 1.si ingiliz mali sportmacth dm60 2.ise Turk mali yatagun. Baska bir marka yada cesit malesef yok. Dm60 220-240 tl arasi yatagun ise 115-125 tl arasi ikiside isini gorur mu evet gorur. Aralarinda tamamen kalite farki var ne kadar ekmek o kadar kofte misali karar size kalmis.

  • Satin alabilecegin yerlere gelince google hazretlerine yazarak satin alabilecegin bayileri bulabilirsin.

  • Tüfeğe tüfek parasına dampa takmanızı tavsiye etmem ancak daha sonra daha güçlü 'yaylılarda' da kullanırım derseniz daha kaliteli olduğunu varsayıp dm60 alabilirsiniz. Bilmiyorum gerçekten çok fark varmı ikisinide kullanmadım fakat yatagun mount işinizi fazlasıyla görür.


    Son olarak şunu belirtmek istiyorum: Forumun üst taraflarında ki arama butonu forumda çok ayrıntılı arama yapmaya fırsat veriyor. Örnek olarak dampa yazıp ararsanız bu bilgileri ve çok daha fazlasını bir çok farklı tüfek için tecrübeleri rahatça bulabilirsiniz.

    "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." (Bediüzzaman Said Nursi-Mektubat)

  • Ali izlediğin yolları yaptım tabiki biraz inceledim sportmatc dm60 siparişi verdim aldınmı iyisi olsun dedik tüfekte mod 85 sıner vortex elime yeni ulaştı eğerki tepmesi az olursa bir sıfırladıkmı sanırım baya iyi atışlar çıkacak yada öyle zannediyorum.Bilgilerin için çok teşekkür ediyorum.

    Hatsan Mod 85 Vortex 5.5 +Sportmatch dm60+Hawke Deerpass 3-9 40

  • Tüfeğinizin çok tepmesi yok ama yinede üstünde dampasız dürbün tutmak baya sıkıntı. Dampa dürbün montesi ve ayar tutma olayını tamamen hallediyor. Bir sıfırlayın kolay kolay bozulmaz. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. :)

    "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." (Bediüzzaman Said Nursi-Mektubat)

  • Ali teşekkür ederim biraz kullanıyım bakalım ne gibi sonuçlar çıkacak daha önce kral canas vardı sanki çifte atıyoruz tepmesi çok fazlaydı aldığım yer sağolsun değiştirelim dedi mod 85 snıper aldım birazda canasın gücüne aldandım 5.5 305 gösteriyordu ancak kontrolsüz güç güç değildir:-)Kral deneyimim oldu aman aman yanlız hakikaten tamam kul yapısı dedik ancak önermem asla:-)

    Hatsan Mod 85 Vortex 5.5 +Sportmatch dm60+Hawke Deerpass 3-9 40

  • Kralın bir modelini kısa bir süre kullandım th kundaklı canas kadar güçlü olmayan bir modeldi isabeti gayet hoşuma gitmişti fakat bir hafta içinde bozulunca onu verip torun almıştım :) demekki gücü artınca isabet azalıyormuş dediğinize göre.

    "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." (Bediüzzaman Said Nursi-Mektubat)

  • arkadaşlar tüfek sıfırlama yönteminde pratik bir yol varmı? Bende kral canas vardı 4 32 dürbün ile kullanıyordum.tabiki dampasız puaaaaaa ....:-) neyse A4 kağıtlarına sitelerden hedef çeşitlerini indirdim ve renkli raptiyeler ile ağaç gövdelerine monteliyordum bayada başarılı olmuştu tabıkı 10 atıştan sonra bozuluyordu ancak 15 metreden gazoz kapağını vuruyordum tüfeği sabitlemedim yanlızca hep aynı yerden atış yapıyordum........... şimdi bu tekniği dampalı mod 85 de 9 32 dürbünle denesem sıfırlama olayını başarabilirmiyim yoksa kesınlıkle tüfek sabitle belirli bir hedef doğrultusunda mı sıfırlayayım .....ayrıca tüfeği sıfırlarken kaç metreden atış yapmalıyım ?bilgisi olan arkadaşlar bu konuda fikirlerini paylaşırsa sevinirim?

    Hatsan Mod 85 Vortex 5.5 +Sportmatch dm60+Hawke Deerpass 3-9 40