durbun modifiye ve hatsan mod125

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • HATSAN MOD125 adresimden durbunu nasil modifiye ettigimi ve sonuclarina bakabilirsiniz...

    hatsan mod 125 CAMO .177 (kalıbına göre dürbün arıyorduk en sonunda biz yaptık )

    İNANIYORSANIZ SATEN İŞ BİTMİŞTİR...

  • Bu dürbüne taktığınız yaydan sonra dürbünü nasıl tekrar birlestiriyorsunuz? Birde yayı kısaltınca hatsanin orta güçlü tufeklerine göre nasıl bir avantajı oluyor mod 125in bir yorumunuz var mı acaba?

    "Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından lezzet alır." (Bediüzzaman Said Nursi-Mektubat)

  • Durbunu tufege monte ederken ayaklar kesilen taraf kapatiyor saten.


    Magnum sinifi bir tufekte ben denedim ve ayari bozulmayan bir durbun yaptim. Yaptiklarim da sitemdeki olanlar. Basit mantik. Durbunun icindeki tup oynamayacak mm lik sasma sapmalara neden oluyor. Orta seviyeli tufekler icin tabiki cok iyi olur.

    hatsan mod 125 CAMO .177 (kalıbına göre dürbün arıyorduk en sonunda biz yaptık )

    İNANIYORSANIZ SATEN İŞ BİTMİŞTİR...

  • Mod 125 in üzerinde gelen orjnal dürbün için kaybedecek bişeyim yok diyip bende kesmiştim. Sonuç çok kötü hatta korkunçtu kestiğime pişman oldum tabikide bu yapılan işlemin işe yaramaz olduğunu değil benim yapamadığımı gösterir gerçekten dürbüne testereyi vurmadan önce dürbünü çöpe atabileceğinizin fikrine inanın. Yay kısaltma işine gelince kusura bakmayın fakat kesinlikle katılmıyorum. Mod 125'i yapan sattıran özel kılan tek şey tabikide o deli kuvveti mermi namludan çıktığı anda gerçekten nereye gideceğini şaşırıyor gücü ile her kesim tüfek kullanıcısında büyük hayranlık uyandırıyor. Sırf grupman toplamak için yayı kısaltıp tüfeği güçten düşürmek mantıklı gelmedi bana, mod 125 kesinlikle isabetsiz bir tüfek değildir o kuvvetti yaratan etki hedef alma işini zorlaştırmaktadır hepsi bu, tüfeği iyi tanıyan ve gerekli kadar atış yapıp zapt etmeyi öğrenen her atıcı mod 125'le çok keyifli atışlar yapabilir. Madem tüfek isabet için güçten ödün verdirilicek bunun yerine hatsan yada farklı markaların magnum yerine orta sınıf tüfeklerini edinin.

  • ben fazla hızının düştüğünü sanmıyorum. ama en azından grupmanlarım ve uzun atışlardaki isabetliliğimi arttırdığımı düşünüyorum.

    hatsan mod 125 CAMO .177 (kalıbına göre dürbün arıyorduk en sonunda biz yaptık )

    İNANIYORSANIZ SATEN İŞ BİTMİŞTİR...