ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ...20/NİSAN/2008 AYAZAĞA BULUŞMASI

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 20/NİSAN/2008 AYAZAĞA BULUŞMASI evet arkadaşlar konudada dediğim gibi öyle bir geçer zamanki...forumda eski konuları araştırırken hiç unutamadığım...arkadaşlık ve dostlukların samimi olduğu fikirlerin ve projelerin havada uçuştuğu kimsenin kimseye kazıklamaya çalışmadığı birliğin,beraberliğin aile ortamındaymış gibi hissettiğimiz çok özel ve bir okadarda güzel gündü...özellikle bu konunun 3 ve 4. sayfasındaki yazıları okursanız çıkarsız hobi uğruna herkesin fedakarlık yaptığı bu günü hiç unutmayacağım...bu konuyu neden yazdım onuda açıklayayım o ortamdaki abilerimizin,kardeşlerimizin dostlarımızın birçoğu şuanda bu hobide yoklar sebebleri zaman içerisindeki maddi ve manevi çıkarların ön planda tutulmasından dolayı oluşan kırgınlıklar...ülkemizdeki ekonomik dengenin bozulması...yada ebedi hayata intikal etmeleridir...şuanda foruma baktığımda eski tadı alamadığımı belirtmek istiyorum bunuda nacizane şu yüzden belirtiyorum...SAMİMİYET ve GÜVEN ortamını yakalayamamış olmaktan kaynaklandığını sanıyorum...unutmayın bu bir hobi;hafta içi iş ve ev stresinden uzaklaşmak için yapılan spor daha doğrusu kafa dağıtma yöntemi diyelim...bu arada gerçek dost ve arkadaşları tenzih ederim bu yazdıklarımı üzerlerine alınmasınlar...sadece bu forumda ne kadar kaliteli dostlukların kurulduğunu,yeni gelen arkadaşların muhakkak bu gibi konuları okuyarak bilgilenmelerini istiyorum...sürç-i lisan ettiysek affola...sevgi ve saygılarımla ECYAD...

  • Bu konuyu yanlış yere açmışsınız. Konu nereye ait belirtirseniz oraya taşıyayım.

  • Eski zamanlar çok iyiydi gerçekten, memlekette pcp yoktu ne hayaller kurardık . Kemal abinin aa ları getirmesi , yatagunun fx leri getirdiğinde yapılan buluşma , sonrasında türlü türlü muhabbetler :) Artık bu işler eskisi kadar keyifli değil orası gerçek .

  • Eski zamanlar çok iyiydi gerçekten, memlekette pcp yoktu ne hayaller kurardık . Kemal abinin aa ları getirmesi , yatagunun fx leri getirdiğinde yapılan buluşma , sonrasında türlü türlü muhabbetler :) Artık bu işler eskisi kadar keyifli değil orası gerçek .


    eski dostların birinin imzasında şöyle bir yazı vardı:doldur carcürünü bak keyfine...o yüzden bu işler keyif almak için kafa dağıtmak için yapılırdı...şimdi ise bakıyorum bu işler ticarete dökülmüş bir birini dolandıran dolandırana o yüzdende insanlar soğuyor...ülkenin sosyo-ekonomik durumu belli insanlar artık kafa dağıtmak stres atmak yerine birbirini doğruyor...bende bu güzelim değerli forumlarda kötü niyetli insanların dostlarımızı üzmesi benide üzüyor bende kendi kendime acaba diye sormaya başlıyorum...bu arada eskiye dönmekte eski insanları geri kazanmakta yine eski dostların elinde diye düşünüyorum...