"FXairguns" ÜLKEMİZE VE FORUMUMUZA HAYIRLI OLSUN

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • aman revo gelsinde gerisi ne gelirse gelsin :thumbup:


  • +1 çok doğru Polat abi,
    şöyle dürbünleri/ayakları/aksesuarları da gönlümüze/kesemize uygun seçip gelene kadarda rahat rahat uyuyabilirsek ne mutlu bizlere.

    Ben hazırlıkları tamamladım sayılır Erdem kardeş: dürbün ve ayaklar siperde bekliyor.. Hatta kılıf bile sipariş ettim. Bir de tam dolum yapan bir Scuba'cı buldum. Tuzum hemen hemen kuru.
    İş kaldı 3 nalla 1 ata. :rolleyes: :rolleyes:
    Mustafa arkadaşımıza rahat vermeyeceğiz bu gidişle. Veli Bey'in yanına da bir ambalaj çırağı gerekecek gibi.

    S&W 686-6

  • İş kaldı 3 nalla 1 ata. :rolleyes: :rolleyes:
    süpersin baba ne diim :D:D:D

    • Official Post

    Arkadaşlar İsveç den dosya ve kataloglar geldi,


    Sizlere bir iyi haberim daha var,Maliyetler kurtarırsaki kurtarsın artık,ön sipariş ile bu ilk partiden silah satın alacak arkadaşlara 150 YTL değerinde 4 kilitli çok kaliteli,pvc - plastik esaslı orijinal FX Tüfek çantaları,2 kutu FX 500 lük pellet,1 kutu FX namlu temizleme pelleti,dolum aparatı gibi hediye gelecek.


    Ve birazdan satın alma istek başlığı açacağım buraya her üye hangi silahı satın almak isterse o modeli belirtsin ve 1 haftanın sonunda bu listeye göre ithali yapılacak 3 model belirlenmiş olsun.


    [Resim Engellendi: http://www.fxairguns.com/_gfx/accessories/pellet.jpg] [Resim Engellendi: http://www.fxairguns.com/_gfx/accessories/cleaningpellet.jpg] [Resim Engellendi: http://www.fxairguns.com/_gfx/accessories/chargingkit.jpg]

  • Hah şöyle Mustafa Kardeş, durup durup iyi haber çakıyorsun. Beklemek de güzelleşti artık sayende. :thumbup:
    Ankete de başladığımız iyi oldu. İnşallah kısa zamanda listemiz oluşur ve sıra sipariş için ilgili makamlardan izin alma safhasına gelir.
    Herhalde bu izin merhalesinde de senden gene bir "sürpriz" beklemek farzolacak. ???? :rolleyes:
    Eh artık nalları da tamamlıyoruz....
    Sıra geldi Euro'cuklara..
    Ellerine tekrar sağlık. :thumbup:

    S&W 686-6

  • Öncelikle merhaba ben fellik fellik tüfek inceliyorum ilk tüfeğimi almak için... Derken bu başlığı gördüm şaşırdım doğru düzgün marka model yokken türkiye de fx-airguns bence bünyeyi bozar :) Bence de mükemmel bir girişim! Bi de air-force geldi mi tamam olur... :thumbup:

    • Official Post

    Müsaade ederseniz AirForce dan daha güçlü ve AirForce dizaynlı silahı da biz üretelim ve dünya Türklerinde kalite ve güç bileşimli silah üretebildiğine şahit olsun. :)

  • amanın nasıl? mustafa bey ben tam olarak konuya dahil olamadım ama galiba siz pneumatic tüfek üretmek üzere çalışıyorsunuz, ben air force ların tarzlarını çok beğeniyorum eğer böyle bir proje ise almayayım ben piyasadan hiçbirşey... Kafanızda tam olarak ne var biraz bilgi verebilirmisiniz?

    • Official Post

    Oldukça sade,AirForce tipi,tek atış,6,35mm 300 bar tüp basıncı,400 bar çalışma basıncı gibi hayallerim var,30 grains pelleti 1300 fps de atarsa süper olacak ama bugünden bunlar kesin değil,çünkü henüz prototip çalışması aşamasında bu hedefleri tutturursam sanırım çok konuşulacak.Bundan fazla bir şeyde yazmaya gerek yok,başarısız olma olsılığımıda saklı tutuyorum.

  • Yetenekli ve idealist bir kişisiniz hocam gördüğüm kadarıyla, illaki ortaya performanslı ürün çıkar bence... Ama üretime hazır olsa bile maliyeti yüksek olur gibi geldi bana :huh: ben hayal kurmayayım boşuna :S (tüpü airforce gibi dipçiğin içinde mi olacak düşündüğünüz tüfeğin)

    • Official Post

    Yetenekli ve idealist bir kişisiniz hocam gördüğüm kadarıyla, illaki ortaya performanslı ürün çıkar bence... Ama üretime hazır olsa bile maliyeti yüksek olur gibi geldi bana :huh: ben hayal kurmayayım boşuna :S (tüpü airforce gibi dipçiğin içinde mi olacak düşündüğünüz tüfeğin)


    Üretilen prototip maliyeti tabiki yüksek çıkar ama,başarılı olması halinde seri üretimde maliyetler illaki aşağı seviyelere düşer.


    Evet dipçik depo olacak ve dışına giydirme yapılacak.

  • Bugün 10 Aralık 8o
    Nihayet sipariş edilmesi uygun görülen FX modellerinin karar ve uygulama günü geldi, ilan edilen takvime göre.
    Mustafa arkadaşımızdan "Bayram Hediyesi" bekliyoruz. ^^ Cüzdanlar kaşınıyor.. 8|
    (Yılbaşı hediyeleri için ona göre fon ayıralım.. ?( )
    ?(

    S&W 686-6

  • Resmi seçim sonuçlarını ve FXairguns kabinesinin ilan edilmesini bekliyoruz.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • zamanda geldi sanki şöyle fx siparişleri verilmiş olsada şu çile bitse yaz sezonuna talimli girsek :D

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

    • Official Post

    Arkadaşlar zaten Anket gereken sonucu verdi ;


    • FX Revolation
    • FX Gladiator Duble Air
    • FX T12 sentetik ve Ceviz kundak


    Silahların hepsindede Lothar Walther Mach Grade (Müsabaka) Namlu olacak,bu hafta sonu Veli bey'in sitesinde ön siparişle satış başlıyor,şu an emniyetten izinlerle uğraşılıyor.


    Ön sipariş ile Satın alacak arkadaşlara silahın yanında altta verdiğim listedeki ürünler hediye gelecek.


    • Silahın Orijinal pvc taşıma çantası,
    • Dolum aparatı,
    • 2 kutu 16grains FX pellet
    • 1 kutu temizleme pelleti


    Bunlar dışında ön sipariş olsun yada olmasın türkçe kullanım klavuzu,Garanti belgesi gibi yasal tüm evrakları paket dahilinde gelecek.

  • Arkadaşlar zaten Anket gereken sonucu verdi ;


    • FX Revolation
    • FX Gladiator Duble Air
    • FX T12 sentetik ve Ceviz kundak


    Silahların hepsindede Lothar Walther Mach Grade (Müsabaka) Namlu olacak,bu hafta sonu Veli bey'in sitesinde ön siparişle satış başlıyor,şu an emniyetten izinlerle uğraşılıyor.

    Teşekkürlerimle Mustafa Kardeş. Her ne kadar anket tablosu bize modelleri göstermiş olsa da sipariş safhasının açıklanması hepimizi rahatlatmış oldu. Şimdi alıcı arkadaşlarımız birey olarak Veli Bey ile temas edip siparişleri maddeten oluşturacaklardır.
    Bu safhada bir sorum olacak: siparişler verilirken silahlarda belirli opsiyonlar kullanılabilecek mi? Daha açık olayım bir örnekle: mesela ben, tercihim olan FX Gladiator DA'yı eğer mümkün olacaksa bir boy büyük ön tüp ile (185cc) almak isterim. [Aynı tercihi bir başka arkadaşımız da belirtmiş idi].
    Eğer bu mümkün ise Veli Bey arkadaşımıza belirtmem gerekecek herhalde.
    Eğer mümkün değil ise, 185cc'lik tüp ayrıca (aksesuar kabilinden) gelebilir mi? Bedelini ayrıca ödeyip almak isterim.

    S&W 686-6

    • Official Post

    Polat abi silah üzerinde farklılık olarak tüp değişikliğine istedikleri işçilik parası abartılı,adamlar zaten amerikaya yetiştirmekte sıkıntı yaşadıklarını,bu tür bir değişikliğin ekstra mesai ile yaptırılabileceğini ve maliyetini de söylediler ben yazmayayım şimdi küfür edersiniz adamlara,abi o tüplerden ayrıca fazlaca getirtiyorum.


    Birde Veli bu gece istanbula geliyor,hafta sonuna web sayfası hazır olacak.