"FXairguns" ÜLKEMİZE VE FORUMUMUZA HAYIRLI OLSUN

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Anlaştık Mustafa Kardeşim,
    Ellerine sağlık. Her ne kadar senin detaylarda gayet özenli ve hazırlıklı olduğunu biliyorsam da sözkonusu ekstra tüpü yazmadan edemedim. Zira malum bir parti ithalatı yaptıktan sonra ikincisi haliyle biraz mesafeli olur süre açısından. Ben de kendime göre tedbirli olmak istedim ve sordum. Sağolasın.
    O zaman aklında olsun 185cc'lik bir tüpü kafadan alacağım, silahla beraber. Kesin siparişini verirken bunu dikkate almanı rica ederim.


    Veli Bey'in sitesini takibediyorum, konu açılınca gereğini yapacağım.


    Kolay gelsin.

    S&W 686-6

  • :D:DGelsin gelsin:D:D

    Mustafa Arkadaşımıza "kolay" bize de "FX" gelsin. :thumbup: [Ona zaten kafadan geleceği için ayrıca silah yazmadım].

    S&W 686-6

  • Mustafa abi bende barrel-band konusunda israrlıyım, ve Nighthawk. 2 tanede ondan koydurabilirsen aksesuarlarla beraber, seviniriz.


    Saygılar.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Mustafa abi bende barrel-band konusunda israrlıyım, ve Nighthawk. 2 tanede ondan koydurabilirsen aksesuarlarla beraber, seviniriz.

    Lütfen bana da 1 adet: herhalde takmayı düşündüğüm 185cc'lik tüpün çapı ile orijinal tüpün çapı aynıdır ve "barrel band" geçmemezlik etmez....

    S&W 686-6

  • Arkadaşlar,
    Biraz önce birşey farkettim, sizlerlede paylaşmak istedim. Genelde biliyorsunuz havalı silahlarda hızlar verirler, ve bu hızlara normalde kullanılan pelletlerle ulaşılmaz. FxAirguns sitesinde, silahlar için hem hız hem güç değerleri verilmiş, ve birkaç deneme yaptığımda bu hızların 16g. pelletle elde edildiğini gördüm, yani 16g 5.5 FX pelletleriyle hız değerlerine ulaşılmışki bu çok güzel bir olay, bu durumda örneğin Gladiatör 14.3g Benjamin pellet ile 1000fps üzerinde hız yaptığında 31-32 ft/lb güç verebiliyor.
    1. Şimdi FX pelletin JSB exact pellet ile aynı olduğğunu biliyoruz,
    2. Logun Solo'nun FX tarafından üretildiğini ve FX typhoon ile aynı mekaniğe sahip olduğunuda biliyoruz.
    3. Straightshooters.com'da Logun Solo nun hız ölçümünü değişik pelletlerle yapmışlar ve JSB Exact pellet ile (yani 16g FX pellet) ulaştıkları hız 869fps ve güçte 27 ft/lb.
    FXairguns sitesindede aynen 870fps hız ve 27ft/lb güç verilmiş.
    Diyeceğim o ki adamların testleri 16g pellet ile yapılmış ve uyduruk hızlar değil, yani pirinç tanesi sıkıp 1300-1350fps falan gibi uyduruk hızlar yazmamışlar.
    ve dedğim gibi bu silahlar, benim anladığım kadarıyla mesela:
    T12 modeli Benjamin gibi 14.3g pelletle 880-890 fps
    Gladiatör 14.3g pelletle 1000-1010fps
    Revo ise 950-980 fps hızlarda pellet atabilecek gibi ;)

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Erdem Gladiatör 14.3g pelletle 1000-1010fps hızlara çıkar, peki isabetlilik sence uzak mesafe atışlarında iyi performans alınırmı.malum fps göz kamaştırıcı ama?

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

  • Lütfen bana da 1 adet: herhalde takmayı düşündüğüm 185cc'lik tüpün çapı ile orijinal tüpün çapı aynıdır ve "barrel band" geçmemezlik etmez....

    sevgili Polat abi sadece bir model tube extension(extra tüp satıldığına göre tüpler standart. yalnız polat abi naçizane önerimde size bu konuda olacak 180cc lik ön tüp istiyorsunuz Mustafa abide size orada takamıyacaklarını burada ayriyetten almanız gerektiğini söylemişti gladiatorün mevcut ön tüpüne bu 45cc lik extra tüpten taktığınızda arzu ettiğiniz şeye daha uygun maliyetle sahip olabileceksiniz extra tüpün fiyatı(internet ortamında) 45$ civarı.sevgiler saygılar.

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

  • Yanılmıyorsam Gladiator DA başlığı altına son olarak yazdım: silahıma fazladan tüp almaktan (yani üzerindeki orijinal ön tüpü büyütmekten ) vazgeçtim.
    Hele bir orijinal hali ile kullanayım, 645cc'yi yetersiz görürsem o zaman bir kolaylık düşünürüm.

    S&W 686-6

    • Official Post

    Polat abi yeni kararına sevindim,bence de bu silah zaten standartların çok üzerinde bir hava kapasitesine sahip,ileride illaki büyültmek istersen T12 sahibi bir arkadaşımız 240cc ye geçerken,sende çıkan 180cc yi alır takarsın,işin bir başka yönü de şuki,ilave tüpün fiyatı oldukça cazip iken yeni tüp almak üstelik çok yüksek bir siyata pek mantıklı değil,Gladiator'ün ön tüpü 180cc + 45cc ilave tüp = 225cc eder bence kapasite fazlası ile yeterli iken illaki biraz daha olsun istenirse yapılması gereken bu.

  • Polat abi yeni kararına sevindim,bence de bu silah zaten standartların çok üzerinde bir hava kapasitesine sahip,ileride illaki büyültmek istersen T12 sahibi bir arkadaşımız 240cc ye geçerken,sende çıkan 180cc yi alır takarsın,işin bir başka yönü de şuki,ilave tüpün fiyatı oldukça cazip iken yeni tüp almak üstelik çok yüksek bir siyata pek mantıklı değil,Gladiator'ün ön tüpü 180cc + 45cc ilave tüp = 225cc eder bence kapasite fazlası ile yeterli iken illaki biraz daha olsun istenirse yapılması gereken bu.

    Mustafa Kardeş açıklamalarına teşekkürler. Aynen katılıyorum. Önceleri kendi kendimi gazlayıp "olmuşken en hacimlisi olsun" gibilerinden ön tüpü 240cc yapmayı düşündüm. Sonra da yapacağım ek harcamanın bana çok fazla birşey katmayacağını anladım. Şöyle ki ön tüpü 240cc yaptığımda bana getirecek ek hacim yaklaşık 100cc. Bu da benim atış uygulamama göre yaklaşık 4-5 şarjör (8'lik FX) fazlaya tekabül ediyor. Zaten 645cc'lik tüpü isabetli son atış hacmine kadar kullandığımda kolumda silahı tutacak güç kalmayacak. Yani peşpeşe o kadar atış yapmak zaten yorucu olacak.
    Dolayısıyla zaten 645cc'nin tamamını bitirmeden önce biraz dinlenmek daha makul olacak Bu arada da silah tüpünü scuba2dan tekrar doldurmak daha akla uygun olacak gibi.
    Velhasıl hele bir elimize alıp da atmaya başlayalım, sonrasına karar veririz.

    S&W 686-6

  • Erdem Gladiatör 14.3g pelletle 1000-1010fps hızlara çıkar, peki isabetlilik sence uzak mesafe atışlarında iyi performans alınırmı.malum fps göz kamaştırıcı ama?


    bildiğim kadarıyla ses hızını aşmadıkça problem yok, yani isabetlilikte bir fark olmaz.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • gercekten çok güzel bir çalışma olmuş.ben sitenize bu gün katıldım ve cok acemiyim havalşı tüfek konusun da .Revalutionu cok begendim ve almayı düşünüyorum. herkese tekrar başarılar diliyorum.

    • Official Post

    gercekten çok güzel bir çalışma olmuş.ben sitenize bu gün katıldım ve cok acemiyim havalşı tüfek konusun da .Revalutionu cok begendim ve almayı düşünüyorum. herkese tekrar başarılar diliyorum.


    Merhaba Bülent kardeşim,


    Öncelikle foruma hoşgeldiniz,forumumuz bilgi olarak oldukça yoğun,ama buna rağmen aradığınız bir sorunun yanıtını bulamaz iseniz,ilgili bir bölümde sorunuzu yazın kısa sürede yanıt almaya başlarsınız. :)

  • Mustafa abi yaa şu fx T12 nin görüntüsüne ve atışalrına hastayım abi yaa baktıkça içimden başka bişey gelmiyor ama nasıl etsek bu ön sipariş için bir yazınızda okumuştum abii 10 ocak son gün gibi falan bu tarih kesinmi bir beklentiler var belkide bu görüntülerden sonra dönerim gibi geliyor.T12 nin görüntüsü beni çok cezbediyor abii yaaa nasıl bir tüfek bu hasta oldum valla burda zaten hastanede çalışıyorum;gidim kendime bir serum falan takdirim bari tansiyorum mu düştü neee... ;tufey#

    safir T14 compact s : 36 calibre


    atüs tek kırma : 9 mm


    WALTHER CP 88 Co2 COMPETİTİON : 4.5 mm






    £tabanxalı$ !!! :love: :love: BİLDİKLERİN SENİNLE MEZARA GİDECEKSE NE ANLAMI VAR BİLDİKLERİNİN :love: :love: !!! ;tufey#


    ;atlı{#

    • Official Post

    Bugün ön avans havalesini gerçekleştiriyorum,20/ocak/2008 e kadar promosyonlu ön siparişler yapılabilir.

  • teşekkürler abiii...

    safir T14 compact s : 36 calibre


    atüs tek kırma : 9 mm


    WALTHER CP 88 Co2 COMPETİTİON : 4.5 mm






    £tabanxalı$ !!! :love: :love: BİLDİKLERİN SENİNLE MEZARA GİDECEKSE NE ANLAMI VAR BİLDİKLERİNİN :love: :love: !!! ;tufey#


    ;atlı{#

  • mustafa bey bir mahsuru yoksa kaç tane ön sipariş aldınız?kaç revalution t12 gladiatör ?.Ben hala ön siparişle alamayıp promosyonlardan yararlanamayacağım için üzüntü duymaktayım.Her ne şekil olursa olsun böyle bir hizmeti bizlere sunduğunuz için size ve ekibinize çok tşk ederim
    Saygılarımla