FXairguns Gladiator Duble Air .22" (5,5mm)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Satıcıya ben satacağım,silahlar geldikten sonrada yurtiçi dağıtımını yapması üzerinde anlaştık,Diğer kradi kartı konusunda,pazartesi diğer bankalarla görüşecek ama 1 ay dan önce zor yetişir dedi,ve benim doğrudan satış yapmamam konusunda anlaştık.Yani sen nakit ödeme konusunda da satıcıya ödeme yapsan,silah buradan sana gelir ama faturayı ben ona, o size kesecek.

  • fx gladiator için sipariş vermek istiyorum ama havale seçeneği yok!direk kredi kartına yönlendiriyor nasıl olcek bu işler.

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

    • Official Post

    Akşam aceleyle hazırladı cuma gün düzeltir sanırım,ayrıca aksesuar vs.. de girilmedi onlarda cuma - cumartesi girilecek.

    • Official Post

    o zaman önümüzdeki haftadan önce satıcıyı ziyaret etmemek lazım :sleeping: :wacko: :whistling: :thumbup:

    Kerem sen Gladiator olarak satın alma işlemini gerçekleştirmişin,banka ödemen bekleniyormuş,yani sen işlemi doğru yapmışın,sistem bu şekilde çalışıyormuş,satın alma işleminde banka havalesi tercihini yaptığın an işlem tamamlanmış oluyormuş ve banka havalesini yapman gerekiyormuş.

  • öylemi tamam o zaman abi ilginç ama onaylamayı yapmadığım halde onaylamış neyse konu halledilidi yani

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

  • Satıcının sitesinde euro kuru 1.72 gladiatorun nakit ücreti olan 1295 euro bu durumda 2.227.40 yapar oysa 1295 euro karşılığı istediğiniz ytl ücreti 2.229.73 bu durumda 2.33 ytl fazla istemiş oluyorsunuz aynı şey revolution modelindede geçerli gördüğüm kadarı ile.! bu paraya bu kadar yazı yazmaya değermi, para dikkate alınacak bir para değil; stabil action/reaction durumları, profesyonellik gereği olduğundan yazmak istedim.sevgiler ve saygılar.

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

  • Mustafa abi ön sipariş ile vereceğiniz hediyelerin dışında tüfekle birlikte gelen paket içeriği nedir acaba extra aksesuar vs. ona göre sipariş vermek için soruyorum örnek şarjör varmı varsa kaç adet gibi.sevgiler saygılar.

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

  • Mustafa abi revolutionun şarjörü muhafazalı ama gladiator için olan sanki açık gibi pelletleri tutucu bişey varmıdır üzerinde malum şarjör siparişi vereceğim 1-2 tane ama pelletler durmayacaksada bi işe yaramayacak.

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

    • Official Post

    Böyle pahalı silahlarda düşündüğün gibi hatalar olmaz, AA S410 da da bundaki gibi etrafında bir o ring pelleti tutar,şarjör ise silah yuvasında kilitlenir.

  • hw100 ile G8r'ın şarjörleri benziyor, metal ve o-ringli, henüz gerekmedi ama gevşeyip yorulunca o-ringleri değiştirmek gerekebilir. Ayrıca bence basit olması, ve açık olması pellet yüklemeyi daha da kolaylaştırıyor.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

    • Official Post

    Ayrıca bence basit olması, ve açık olması pellet yüklemeyi daha da kolaylaştırıyor.

    katılıyorum.

  • Önceki
    [Resim Engellendi: http://www.pbh.com.tr/bulleye/kundak2.jpg]
    Sonraki
    [Resim Engellendi: http://www.pbh.com.tr/bulleye/kundak.jpg]
    Modifiyeler başlamıştır. 8)

    • Official Post

    Gladiator alanlar silahları gelince "Bulleye" enese söylerler,oda photoshop da yapar artık :thumbup:

  • sayın mustafa serdar,


    fx tüfekleri tanıtıma başladığınızdan beri inceliyorum ,bizlere bu fırsatları sunduğunuz için size hem teşekkür ediyor hemde çok kızıyorum :P :P :P


    bu gidişle bu keyf aldığımız konu için herhalde daha fazla bütçe ayırmaya çalışacağız. bu gün 1 adet fx gladiator siparişini veli beye verdim.silahın gelmesine daha 4 ay gibi bir zaman olmasına rağmen forumda bahsettiğiniz kevlar tüplerden alma şansımız olacak mı merak ediyorum.forumdaki


    bilgilerden yanlış anlamadıysam gladiatörlerin üzerinde basıç gösterge saati varmı onuda bir açıklarsanız memnun olurum,saygılar


    hunter2

  • Hayırlı olsun, sizde bizim gibi bekleyeceksiniz artık, şansımıza beklediğimiz dönem kışa geldide fazla kaşınmayacağız, gerçi canım memleketime kış pek uğramaz (bende Silifke'liyim ama Ankara'da ikamet :( )
    gladiatör'ün üzerinde manometre mevcut.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

    • Official Post

    Fahri bey hayırlı uğurlu olsun,


    Benim yeni çalışmalarım içerisinde 300 bar 3 litre ve 8 litre çelik tüp,300 barlık kompresör var,kesinleşen distribütörlükleri zamanı geldikçe burada yazacağım,

  • Benim yeni çalışmalarım içerisinde 300 bar 3 litre ve 8 litre çelik tüp,300 barlık kompresör var,kesinleşen distribütörlükleri zamanı geldikçe burada yazacağım,

    Yandık ki ne yandık. Gene "Nalbur Dükkanı" na döneceğiz... Sonumuzu hiç iyi görmüyorum ya... 8o

    S&W 686-6

  • Yandık ki ne yandık. Gene "Nalbur Dükkanı" na döneceğiz... Sonumuzu hiç iyi görmüyorum ya... 8o


    zengin gösterir. :thumbup:

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png