Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selam arkadaşlar gamo hunter 440 havalısına, namlu bozuk olduğu için yeni namlu arıyorum nerden temin edebilirim bu arada gamo shadow sport mu yoksa cfx royalmi daha iyi deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

  • Arkadaşım siteden soğuyacağına silahtan soğusaydın ya #hims#hims


    Bence bir bak siteye göz gezdir, imzalardan aynı yada benzer silahı kullanan arkadaşları tespit et
    Onlarla Pm atarak sorularını sor
    Bu siteden de bir yanıt alamassan bilki sorduğun sorunun manalı bir yanıtı yoktur.
    Her zaman herkesin yardımına koşulur.
    Biliyorsun namlu temin etmek o kadar kolay değil.Evvelle silahı satın aldığın kurum , kuruluş, bakkal dükkanla bir görüş
    Ziyade namlu neden bozuk ? neresi bozuk ? nasıl bozuldu ? aldığındamı bozukmuş ?
    Nasıl farkettin ? bir anlatsaydın belki yanıt alırdın ;tese;kkur

  • bilgi verecek yokmu siteden soğudum


    1 saat 8 dakika sürmüş soğuman ^^

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Namlu için gidebileceğin tek yer Türkiye distribütörü. Diğer soruna gelince shadowsport namludan kırma ve sentetil kundak, cfx royal alttan kurma ve ahşap kundak. Güç, yay vs. aynı. Gözünün beğendiği iyisidir. Ben şahsen shadowsport kullanıyorum ve memnunum. Yaptığım ufak modifiyeden sonra silah zımba gibi oldu. Gamoların tetiği kötüdür bu nedenle hangisini seçersen seç "altın tetik" takmayı ihmal etme. Isınmışsındır biraz umarım #hims#hims

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • +1 namlu için silahla beraber aldığın yerle görüş ,olmazsa türkiye mümesili adanada ideal av dır onlarla temasa geç biraz uğraşır sabredersen problemi çözebilirsin.ikinci konu benim seçimim shadow sport olur bence CFX e göre üstülüğü çok .bilginize kolaylıklar dilerim .keyifli atışlar.

  • forumumuzun kurmayları anında bir "kalorifer operasyonu" düzenlemişler, sinerji yaratmışlar, meseleyi çözmüşler ;şrofls;.


    AirGunTürk soğutmaz, sıcak dostluklar kazandırır... :thumbup:

    [url=http://img517.imageshack.us/my.php?image=letsseefd7.jpg][img=http://img517.imageshack.us/img517/8830/letsseefd7.th.jpg]

    • Official Post

    Sevgili Pol Ta ,


    Öncelikle profil bilginiz de adınız Pol soyadınız Ta ,bu da demektirki,bu forumun yönetimine güvenmiyorsunuz ve böyle gayrı ciddi isim soyadı yazıyorsunuz,halbuki üye olurken kabul ettiğiniz forum kurallarında bu konu işlenmiştir ve isminizi gizlemek istiyorsanız da ahmet yada mehmet yazabilirsiniz.


    Gelelim konumuza,foruma girdiğiniz zamandan itibaren aynı başlıktan 4 tane açtınız ve bunları doğru bölümde açmadınız,bunlardan fazla fazla açtığınız başlıklar silindi ve bir tanesi ilgili bölüme taşındı,bu taşınan bölümde ise yazdığınız mesajınıza yanıtlar geldi,hatta size soru bile yönetildi,zahmet edip biraz araştırmış olsanız,kendi başlıklarınızı da bulabilirdiniz,sonuçta buraya üye olurken bir ücret ödemediniz,yada şu linklere tıklayın da para kazanalım da demiyoruz,kendi profilinize girin ve yazdığınız mesajlar linkini tıklatın,burada yazdığınız yazıları ve yanıtlarını bulacaksınız.Birde sorunuz "nereden bulabilirim" yani bu bölüme değil satın alma rehberi bölümüne bu soru mesajınızı yazmalıydınız.


    Ayrıca bu forum da herkes bir soru geldiğinde anında yanıtlayamayabilir,sabırlı olmalısınız,balın altta ilk mesajlarınız dan birinin linkini veriyorum,burada size bir soru var,bunu isterseniz bir yanıtlayın,size soru soran arkadaş 2 gündür sizin yanıtınızı bekliyor.
    gamo hunter 440

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

  • soğudum kelimesi için özürdilerim sitede gerçekten değerli insanlar var herkese teşekkür ediyorum herkese saygılar