hatsan mod 125 sniper ve dominatör carbina için dürbün tavsiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar yarın hatsan dominatör 200w carbine tüfeğimi alıcam inşallah daha önce mod 125 sniper im vardı bununda aşşağı kalır bir tepmesi olduğunu düşünmüyorum bana yüksek tepme ye karşı sağlam dürbün tavsiyeleriniz nelerdir özellikle bu tüfeği kullanan yada mod 125 kullanan ve dürbün sorununu çözmüş arkadaşlardan yardım ve tevsiye bekliyorum atışlarda titreşimden ayarın bozulmaması asıl sorunumdur yardımlarınızı beklemekteyim.

  • Optima 3-9x44 pakletle birlikte gelicek zaten elimde bir adet daha var 2 tane olucak bu dürbün zaten işimi görmüyor Optima 3-12x44 te elimden geçmişti fakat ozaman at44 ile kullanmıştım yaylıda denemedim sizce farklımıdır?
    diana 4-16x42ao fiyatıda 590 600 tl civarı bu parayı veripte yine hüsrana uğramak istemiyorum siz daha önce denedinizmi?

  • Elimde 3 adet 9x44, 2 adet 12x44 vardı biri bozuldu arada dağlar kadar fark var 12x44 hem mildotlu hem paralaxlı uzun mesafe atışlarının olmazsa olmazı diananın dediğim dürbünü aliexpresste 50 dolara satılıyor optimadan daha kaliteli çünkü mildotu cama işli.

    "Ali Bumaye"!!!