En uygun dürbün sizce hangisidir

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bu tüfek için : http://www.hatsanstore.com/hat…w-pcp-havali-tufek-pmu137
    Bu iki dürbün arası bir fark varmıdır ? türkiyedeki fiyata göre burdaki fiyat 6/1 gibi bir rakama denk geliyor
    http://www.aliexpress.com/item…3_74_75,searchweb201560_3
    http://www.aliexpress.com/item…3_74_75,searchweb201560_3
    Buda türkiyedeki fiyatı:https://www.kafkasav.com/default.asp?git=9&urun=780 neden bu kadar çok fark var birde aliexpressteki ile kafkas avdaki dürbünler aynımıdır acaba?
    veya bu segmentte linkteki vermiş olduğum at44 tüfek için daha iyi bir dürbün bulabilir miyim? şimdiden teşekkürler

  • 4-16x42 olan cama işli mildotlu daha sağlam yaylılar için ideal diğeri 6-24x42 olan uzun boyutlu normal mildotlu pcp silahlar için ideal.

    "Ali Bumaye"!!!

  • Diana Barska Bushnell Tasco çeşit çok fiyatları da yakın önerim Vector Optics markası olur imkânım olduğunda FFP özellikli bir dürbününü alacağım.

    "Ali Bumaye"!!!

  • Vector optıcs secenekleri işgörenav da mevcut . ben inceledim . ayakları kapakları felan yanında olan bir model alırsan ek bir masraf cıkmaz diye düşünüyorum. Bol şans.

    Gamo Hunter 440 .22 cal + BSA 8-32x44 AO/E ;tufey# (satılık)
    Hatsan Mod 135 .22 cal + Hawke 3-9x40 AO + dm60 ;avci;
    HW97K T Arıyorum. ;kffx;

  • ya birde şöyle bişey duydum 70 dolar üste vergi veriyomuşsun türkiyeye girerken ürün ayda bi kere hakkın var diye 70 dolarlık

  • euro olması gerekiyor o kadar fiyatlık bir ürün getirtmedim gümrüğe takılar var forumda memurun dikkatine ve insafına bakıyor diyorlardı

    "Ali Bumaye"!!!

  • kesin bilgisi olan birisi cevaplarmı acaba bu konuda...birde milyon tane alışveriş sitesi var yabancı güvenilir bilgisi olan bizlerle paylaşırsa memnun oluruz gümrüktür v.b aliexpress yorumunda 170 dolara dürbün almış 30 dolar vergi almışlar yabancı birisinden

  • Standart prosedür: $100 veya €70 üzerindeki ürünlerde kdv+gümrük vergisi+antrepo ücreti ödüyorsunuz. Ama tamamen şans işi, çünkü her gün binlerce paket geliyor.


    Aliexpressten henüz ürün almadım, çalışma sistemi hakkında fikrim yok. Ancak gittigidiyor kurucusu olan ebayden 10 yılda yüzlerce çeşit ürün aldım, güvenlik mükemmel. Çalışma sistemi malum, gittigidiyorla aynı, paranız havuzda bekliyor, siz onay verdikten sonra satıcıya aktarılıyor.


    İnsanın kafası da sonradan çalışıyor, 140TL verdiğim red dotun ebayde fiyatı $21.


    Tabii Türkiyeden alırsanız ertesi gün elinize geçiyor, çinden gelirse 40 gün bekliyosunuz.

  • teşekkürler cevabın için...sanırım 100 dolar ücret standart tüm siteler için...aliexpressten bir dürbün almayı planlıyorumda fiyatı ise 75 dolar alanlar vardır muhakkak alanlar aydınlatırsa sevinirim teşekkürler...