hatsan mod 99 aski kayisi nasil takilir ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaslar hatsan mod 99 ahsap kundak tufegim var. tufegime aski kayisi takmak istiyorum nasil takacagim . aski kayisi yerleri yok ?

  • arkadaslar hatsan mod 99 ahsap kundak tufegim var. tufegime aski kayisi takmak istiyorum nasil takacagim . aski kayisi yerleri yok ?

    Merhabalar ben hatsana, benim tüfeği piston değişimi için gönderdiğimde rica etmiştim kayış takacak aparat takmışlardı. Telefona çıkan arkadaş takılamayacağını söylemişti, ancak ben yapılmasını istediklerimi bir dilekçe şeklinde yazmıştım. Muhtemelen oradaki ustalar kendi insiyatiflerinde takmışlar. Çünki bana bir ücret yansıtmadılar. Sizde tüfeğinizi bakım için gönderip kayış aparatı takmalarını rica edebilirsiniz.

    Kral Puncher Pro - 5.5, Beileshi 6-24x50mm AOEG
    Crosman C11 - .177 BB Co2
    Torpedo 150 sniper vortex - .22, Browning 3-9x40
    Zoraki Hp 01-02 Ultra - .177, Bushnell 3-9x40EG, FULL SET
    Mod 125 vortex - .22, Protector+Optima 3-9x32





    İnstagram ====> ApAdamm
    Twitter ======> ApAdamm


    Mesele Vatansa, Gerisi Teferruattır..!
    Ne Mutlu, Türküm Diyene..!

  • cevabiniz icin tesekkurler. simdilik boyle kullanacagim belki vortex taktirmayi dusunuyorum taktiracagimda onuda rica ederim