Modifiye Motorlu Bisiklet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese selamlar.. Geçenlerde düşündümde bu bionic, "sinek", "pejo" motorlarda motorlu testere motoru var gibi. Acaba motorlu testere motorunu sağlam bir aksamlı bisiklete monte etsek nasıl olur?
    Deneyen varmı bide vites aksamı olur mu?

  • Motorlu testerede de depriyaj denen kısım var ,zinciri devir arttıkça çeviriyor, belli bir devri bulunca ağırlıklar yayın gücünü yenerek dış flanşı çeviriyor, eğer çevirme gücü yeterince kuvvetli olursa bisiklet tekerinide çevirebilir büyük ihtimal.Çoğu bisiklet motorunun gücüde destereninkinden çok değil zaten 45cc 2 strok motor kullanılıyor.Bisikletin vites sistemine uyarlanabilir sonuçta iki amaçta da incir çevrilecek.

    swiss arms jericho 941
    hatsan striker edge 5.5
    Kral puncher mega 5.5
    Hatsan Bt65 Sb Elit 5.5

  • ruslar güzel yapmış güvenli zincir tehlikeli yoksaa ;grin;;grin;



    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Videodakinin yanına ağaç kesme aparatıda takılsa süper olurdu.