Pcp pompa

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • pompa çok hassas bir alet,yağı az geldi mi veya biraz fazla ısındı mı oring yakar,hava nemli oldu mu yine sorun çıkarır,fazla yağıladın mı çek valfı tıkanır,üçüncü kademe oringi çabuk aşınır,sürekli temizlik ve bakım ister,bunları yapmazsan pompa hakikaten çok yoruyor ,bende kralın pompasını var,ilk defa üçüncü kademe oringi değiştirdikten sonra fark ettim ki bu saydım işlemleri sürekli yapmak lazım .

  • arkadaslar konuyu hortlatacagim ama oncelikle k bakmayin pompa ile tufege hava bastiktan sonra pompa havaya kalkip duruyor ve inmiyor assagi dogru bastirsamda nafile acaba pompanin icerisindeki havayi nasil tahliye edebilirim ??

  • tahliye vanasını açarak :thumbup: eğer açmanıza ve en dibe kadar bastırmanıza rağmen hala yükseliyorsa valfi tıkanmış olabilir söküp detaylı bir bakım yapmanız lazım


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    pompa arızası ile ilgili çoğu konuda bu videodan yararlanabilirsiniz :)

  • evet arkadaşlar bilgi paylaşım amaçlı yeni bir soru

    Piyasada satılan pompaların birbirlerinden farkı varmı hepsi aynı mı farkları nedir avantajları nedir kıyaslamaları nedır

    gamo pt85
    Hatsan airmax 5.5
    Hatsan Striker edge 5.5
    Hatsan mod 125 6.35
    Hatsan bt65 6.35

    Hatsan hercules 6.35
    :thumbup: