SQUARE 9x40 DURBUN HAKKINDA YARDIM

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaslar merhaba;
    Hatsan striker 1000s 5.5 cal tufegim var. Yeni baslayan bir hobiciyim. Tufegimin ustune square marka durbun aldim fakat ayar tutturamiyorum sifirlama yapiyorum yine olmuyor. Bugun 65 adim uzakliktan soda sisesine atis yaptim gamo 1.47 grain pelletle durbunle vuramadim :) durbunu cikarttim dedim heralde bende bir ozur var 9x40 durbunle iyi gozukuyor cunku ama isin komigi durbunsuz 3 atis yaptim 3 ude basarili cildiricam acil yardim ve oneri bekliyorum. Hatalarimi ve yapmam gerekenleri soylerseniz memnun olurum. ;grin;

  • Forumun sağını solunu biraz kurcalarsanız bir çoğumuzdan daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz..

  • Devamli okuyorum yanliz net bi cvp bulamadim. Ben sorunun sifirlamada yada atista degil durbunde oldugunu dusunuyorum bunun icin destek istiyorum yada silahtan kaynaklimi bi sorun var bunu cozemiyorum.

  • Dürbünü sıfırlama yapmak demek zaten ayar tutturmak demektir. Sıfırlama atışlarında ayar tutan dürbün, soda şişesine gelince nasıl ayarsızlaşıyor?.. Kaç metrede sıfırlama yapıyorsunuz ?

  • . Kizmaniza gerek yok ya bilgi paylastikca cogalir siz bana ogreticeksiniz yarin deneyecem yapamazsam kizarsiniz sabaha kadar okuycam zaten forumu. Evin garajinda altinda 20 adimda sifirladim guzel 3 kose teskil yapt askerdeki gibi buraya kadar tamam ama acik havada sacmaliyorum. Bu 80 liraya satilan sifirlama lazerlerinden bile almayi dusundum fakat bununla alakali bilgi bulamadim ise yararliligi konusunda. Sormak istedigim birsey var. Her mesafede sifirlama yapmak gerekir mi yoksa belli bir mesafeden ayarlayip birakayim mi.

  • Kızmak söz konusu değil. Sadece sıfırlama konusunu karışık anlatmışsınız. Üsluplarımız güzel olursa yardım her zaman olur. Şimdi konuya gelirsek;
    Sorun muhtemelen mesafelerle ilgili. Namluyu terk eden pellet yolu değişik mesafeler de kesişir. Yani örnek olarak yazıyorum, 10 metrede yaptığınız sıfırlama 20 metre de tutmaz ama 40 metrede tekrar buluşur. Forum da dürbün sıfırlama ve bu mesafelerle ilgili gerçekten çok detaylı anlatımlar mevcut. Konu teknik olduğu için sindire sindire okuyup denemeler yapın. Mutlaka sorunu çözeceksiniz. Ayrıca dürbün bağlantılarınızın da sağlam olduğundan emin olun.