23 kasım 2007 ANKARA AKŞAM BULUŞMASI

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Eveeeet,
    İstanbul'da bişey yiyemeyeceklerini anlayınca vede Mustafa abi Ankara'ya gelince biz burada buluştuk. Mustafa abi sağolsun bizi kırmadı ve akşam Nighthawk ve Gmby ninde katılımları ile hoş bir sohbet oldu. Umarım hep beraber tekrar gerçekleştirebiliriz,

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen RaptorX ().

  • Baya hoş saatlerdi.... Muhabbet muhabbeti açtı... o kadar daldık ki muhabbete saat nası geçti ben anlamadım... Umarım tekrarını en kısa sürede gerçekleştiririz....


    Ankara team gene yapacağını yaptı..... Bu taş sizlere İstanbullular :)

  • Ben daha hızımı alamadım arkadaşlar :)

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen RaptorX ().

  • Arkadaşlarıma helal olsun (Erdem Kardeşimin kinayesine hiç de alınmadım... doğru söze ne denir??? :D ) Tevekkeli dün akşam hafif sarsılır gibi oldum :thumbup: :love:


    Hepinize afiyet olsun. Artık bir Ankara seferi yapmak farz oluyor gibi. Belki de ilk Bolu yaparız ve ikinciyi Ankara'ya uzarız. Hele bir bahar gelsin.
    Sevgi ve selamlarımla.

    S&W 686-6

    • Official Post

    Perşembe gün sabah uyandıktan sonra o gece sabaha kadar PC başında çalıştım,cuma sabahı aracıma binip Ankara'nın yolunu tuttum,ortabca oğlumu Ankara Mamak Muhabere okuluna Teslim etti ve akşam saay 17.00 da Erdem kardeşimin daveti ile Bu yemek buluşmasına katıldım,çok güzel bir geceydi ve muhabbet muhabbet gece o kadar çabuk bittiki,ve bende tekrar Saat oo.30 gibi İstanbu'a yola koyuldum,Bolu'ya geldiğimde artık bünyem iflas etti ve eski bolu geçiş yoluna girip,bir otele kendimi attım,sabah 10.oo da uyanıp tekrar yola çıktım ve şükürler olsun şimdi evdeyim.


    Dün gece beni misafir eden,yakın ilgi ve Alâkaların dan dolayı Erdem kardeşimin şahsında Forumdaş arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım,harika bir geceydi. :rolleyes:

    • Official Post

    Arkadaşlar biraz önce Haklılığına inandığım mesajlar ve bir de telefon aldım,bu uyarıları yapan arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim.


    Uyarı "bir spor dalı olan atıcılık forumun da alkol'e yer verilmesinin sallanma dan bahsin yanlışlığı" idi ve doğru tesbit olması yönüyle bundan böyle forumumuz da nasıl argo yasaksa alkol ve sallanma tarzı yazılara yer vermememizi rica ediyorum.


    Bu anlam da ilgili yazılar da düzeltmeler yapılacak yada konu tamamen silinecektir.


    Göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim.