KRAL BREAKER BULLPUP S 6.35 MM TANITIM VE TEST VİDEOM

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Tüfeğin namlusu, dürbün rayı ve şarjörleri halen alıcıları vasıtasıyla geliştirilme aşamasında. Muhtemelen bu AR-GE'sizlik üç yıl içinde oturur. Ve ortaya fiyatına göre iyi ama diğerlerine göre çok vasat bir tüfek ortaya çıkar.
    Bu saydığım üç öğe bir tüfeğin en önemli yerleri aynı zamanda.
    Şarjörlerini görünce bi uzaklaşmıştım. Bu ne ya demiştim resmen. Milyoncuda görsem almadan çıkardım. Çok iyi hatırlıyorum bendeki ilk izlenimlerini. Yazmamış tutmuştum.
    Plastik dürbün rayı hiç güven vermemişti. O raya 2000 lira verip dürbün bağlamazdım şahsen. Sportmatch bile bir yer kadar. Bağlanacak sağlam bir yeri olmayınca elin ingilizi ne yapsın.
    Namlusunu ben demiyorum çünkü hiç bilmiyorum.
    Şimdi birsürü kişi karşıma çıkıp bana saldıracak onu da biliyorum. Ama amacımın önceden sattıkları dandik şarjörlü, plastik dürbün raylı tüfeklerin sahiplerinin parasını, zamanını ve emeğini korumaya çalıştığımı bilmeden saldıracaklar. Hatta bunu alan arkadaşlarımız bile Kral'ı savunacak bu yazdıklarıma karşı.
    Amacımın AR-GE'si, denemeleri, geliştirmeleri tamamlanmamış hergün Şahin S gibi yeni sürümleri piyasaya birsürü paralarla sürülüp bu insanların zamanını ve parasını heder edenlere karşı bişeyler söyleme ihtiyacı olduğunu bilmeden.

    Airarms S510 Extra Fac 5,5 mm.+ Hawke Sidewinder 30 8-32x56 20xHalf Mildot
    Gamo Hunter 440 5,5 mm. + Optima 3-9x44 E
    Hatsan Mod 125 4,5 mm. + Tasco 6-24x50 AOE
    Gamo PT 80 4,5 mm.
    Zoraki Ultra 4,5 mm. + Sightmark Reddot

  • bence bazen olumlu olanida olumsuz olanida oldukca abartiyoruz. Bir silahi butun yonleriyle ortaya koymadan, degerlendirmeden acimasizca yapilan elestirileri yapici bulmuyorum. Firmalar hatalar yapar ve bedelinide oderler. Bu sayede bidahakine daha az hata yapilir daha ozenli olunur.Eger tekrar tekrar ayni veya benzer hatalari yapiyorsa ayni firma o halde sorun firmada degilde daha cok biz kullanicilarda aranmalidir. Bence satis fiyatlarina gore oldukca iyi tufeklere sahibiz.