Kral magnum alttan kırma 5.5 saçma sıkıştırma problemi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • uzun bir aradan sonra burda olduğum için çok mutluyum. hobiye kaldığım yerden devam etmek için kral magnum 5.5 mm alttan kırma tüfek aldım. ama krm ultra dome marka pelleti saçma yuvasına yerleştirip kapattığım zaman, atarken saçma 3-4 atıştan sonra namludan çıkıyor. haliyle bu işte içinden çıkılmaz bir hal aldı. şimdi ben bu tüfeğe ne yapabilirim. kendimmi kurcalasam yoksa fabrikayamı yollasam. fabrikaya yollamak istesem sadece ptt kargo ile yollayabilirim. çünkü bulunduğum yer mobil bölgede kalıyor ve ptt kargo tüfeğimi alıp yollayabilirmi yani herhangi bir sorun çıkartırmı. herkese hayırlı günler dilerim.

  • En net cevabı almak için firmayı aramanızı tavsiye ederim. Normalde kabul etmeseler bile derdinizi anlattığınızda aksi bir durum oluşmasını engellemiş olursunuz. Kolay gelsin.

    Zoraki HP01 Ultra .177