Hatsan Striker Edge Sesi Hakkında

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Beyler hatsan striker edge almayı planlıyorum. Tüfeğin teknik detaylarını araştırdım ama sesi hakkında herhangi bir bilgi bulamadım. Susturuculu kanas sesini çok seviyorum. İzlediğim bazı pcp tüfeklerin videolarında da kanası andıran sesler çıkıyordu tüfeklerden. Striker Edge yaylı ama sonuçta hava basıncıyla çalışıyor. Kullananlar sesini tarif edebilir mi? Biraz tuhaf bir soru oldu ama tüfeğin takıldığım tek noktası sesi.

  • Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • ya kardeş pcp ile yaylıyı nasıl bir tutuyorsun Allah aşkına? pcplerde moderatör yani sus turucu kullanılıyor ama yaylılarda böyle bişey yok aynı şeyi duyamazsın yani

  • ya kardeş pcp ile yaylıyı nasıl bir tutuyorsun Allah aşkına? pcplerde moderatör yani sus turucu kullanılıyor ama yaylılarda böyle bişey yok aynı şeyi duyamazsın yani

    kardeş hatsan mod125 te moderator var hem ses için hemde işabet için

  • sen moderatör ne cidden bilmiyorsun sanırım. ne diyeyim öyle düşünmeye devam et kardeşim

  • Yaylı tüfekler atış esnasında kullandıkları yaydan ötürü mekanik ses cıkarırlar mekanik sesleri moderatör kesmez.


    Pcp tüfekler anlık hava basıncının etkisiyle sirküle ses çıkarırlar bunu sönümlemek için tıpkı ateşlilerdeki gibi moderatör kullanılır.


    Silahın geri kalan aksamından gelen mekanik sesi (tetik tertibatı, kurşun yükleme mekanizması) moderatör, pcp de olsa kesemez.


    İstediğiniz sesi bir yaylıdan elde etmek için belki modifiye edebilirsiniz. Küçükken bisiklet tekerlerimize pet şişeler sıkıştırdığımız gibi :) iyi forumlar.


    Ortada sitem edilecek bir konu yok. Bilen bildiğini edebiyle söylesin yeter ki