Zoraki hp-01 kabza sorunu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamun Aleyküm , öncelikle aranıza yeni katıldım. Konudada belirttiğim üzere Zoraki hp-01 light 4.5 aldım fakat sorun solak olmam. Fazla sorun yaşamıyorum ama uzak mesefalerde rahatsız etmeye başladı sol kabzasını tedarikçilerden bulabilir miyim ? Atak Arms fabrika çıkışı satış yapmadığını belirtti yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

  • Aleyküm Selam,
    hoş geldiniz.tanışalım bölümüne de kendinizi tanıtabilirsiniz.


    bende solağım.meydan av atak arms satış noktası.ben mercan şubesinden sol kabzeyi telefonla sipariş ederek temin ettim.havaleyi çıkardım kargoladılar.


    sıfır aldıysanız sol kabze tercih edebilirdiniz.ikinci el aldıysanız dediğim gibi irtibata geçip biraz bekleyip halledebilirsiniz.hatta mercan av hariç bazı bayilerde de bulunuyor.sormak lazım.


    ben sağ kabze aldım ve temin ettiğim sol kabze ile birleştirip hem sağ hem sol el ile kullanıma uygun hale geldi.vida yerlerini denk getirip vidalamak zor oldu ama oldu.


    zoraki sol ve sağ el uyumlu kabza

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)