DÜNYANIN EN GÜÇLÜ ADAMI BENİM!!! (AMCA ACİLLL)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkdaşlar bugun aksam itibarı ıle hosomoklu hakan,kuatele arif ve new sniper yusuf arkdasım yarın için atış yapmak üzere yanıma geldiler.evde tufeklerimizin bakımını yapıyorduk.Bende uzun zamndır mod 54 tüfeğimin içini yağlamamştım.Sadece kundağı soktum (ıkı vida ile) kundagı cıkardım ve içine cok olmamak kaydı ile spprey yag sıktım hareketlı parcaları yagladım vs. vs. bildiğiniz işlemler işte sıradan..sonra topladık silahı kurmayı denedim ama silah kurulmadı amcamın dediği gibi tetiğe basarak kurmayı denedim kolaylıla kuruldu.ama kurarken tufeği sökmeden öncekınden oldukca zor bir sekılde..sonra tekrar denedım kurulus oldukca zor ama kurulmadı tekrar tetığe bastım kuruldu sıktım ,tekrar denedım yine kurulmadı ve bende tekrar kundağı actım,hiç bir sorun yok görünüşte.kundagı tekrar takmadan önce tüfek asagıya dogru dururken içinden bir parca nın hareket ettiğini hissettim tıkır tıkır ses geldi.son kez kurmayı denediğimde ise kurma kolunun demiri belirli bir yere kadar kuruluyor ondan sonra hareket etmiyordu.kurmayı bıraktım,tekrar denedim yine cok sert bir yay ve çıt diye bir ses sadece 15 cm cektım kurma kolunu ve yay kırıldı.
    içimden parcalar koptu ben ağladım o ağladı ...
    hadı yayın kırıldığına pek üzülmüyorum da keske yarın aksam kırılsaydı....
    amcam şimdi eski yayı takmayı denesek mekanizma çalısırmı ve performans lk halındekı gibi olurmu?yarın kullanmam lazım :D

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

    • Official Post

    Silahın orijinal gücüne geri döner,ama sen piston içine 3 - 5 tane çelik pul koyarak piston ağırlığını artırırsan,bir miktar güç artışı alırsın.

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?