3-9x40 Hatsan Striker Edge sıfırlama

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar arkadaşlar. 1 yıl kadar önce aldığım striker edge tüfeğimle sıkça atışa gitmeme rağmen dürbünü daha yeni edindim. Malum havalar iyice kötüleşti ve sıfırlama fırsatı bulamadım. Ben de araştırdığım kadarıyla ve zetax hocamın lastikli montajı ile evde su terazisi kullanarak dürbünü monte ettim. Ancak aynadan sıfırlama konusunda çok zorlandım. Artıkılı namluya getirerek yapmaya çalıştım ama olmadı sanırım. Tam olarak mantığı nedir bu yöntemin acaba? Ve eğer dışarda sıfırlayacak olursam en sağlıklısı 25 metre midir?

  • bu ayaklarla randıman alamazsın,tek parça ayak al,ayna ile sıfırlamanın mantığı artıkılın ve aynada yansımasını üst üste getirmek yani artıkılın hem dikey hem yatay düzlemde merkezlemek ,dürbünün tüfeğe monte edildikten sonra sağ sola ayar yapmadan sadece aşağı yükarı ayar yaparak dürbün istenilen mesafeye sıfırlanıyor,genellikle 10 ile 25 mt arası oluyor,10 mt sıfırlarsan ikinci sıfırlama noktası 40-50 mt oluyor,daha uzun mesafeler için uygun,20-25 mt sıfırlarsan daha uzun mesafelerde hedef aldığının çok daha altına vuracaksın.