Mod 125 vortex JSB 18 gr ve Hatsan Torpedo 20 gr pellet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar
    Forumda ilk konum, daha önceleri sadece takip ederdim, bu forum sayesinde çok şey öğrendim bu vesile ile siteye ve bu işe gönül verip burada insanları bilgilendirenlere teşekkür ederim. Konumuza dönecek olursak tüfeği dürbünsüz kullanıyorum. Üzerinde gelen optima dürbün ile biraz kullandım ancak olmuyor en sonunda çıkarıp koydum kenara.
    JSB ve Hatsan Torpedo pellet ile atışlar yaptım torpedo daha iyi geldi bana. Kalite olarak JSB tartışılmaz pellet üzeri pürüzsüz torpedo da güzel fakat bir jsb değil. Pellet kutusu bile kaliteyi gösteriyor içi süngerli vs. Gel gelelim tüfek torpedoyu daha çok sevdi. Aşağıda fotoğraflardaki farkı görürsünüz.Atışlarda dürbün yok.


    JSB 18 gr mesafe 20 metre
    JSB şu var gez i ne kadar sola kaydırsam da hep sağa çekiyor yani grupman sağdakalıyor.
    airgunturk.com/attachment/34659/



    Hatsan Torpedo 20 gr mesafe 20 metre
    torpedo da grupman sağda fakat jsb den iyi, bu grupmanlar solda olmuyor gezi kaydırıyorum tepeden bakınca çok solda geliyor acaba namlu mu sorunlu diyeaklıma takılıyor?
    airgunturk.com/attachment/34660/




    Buda torpedo ile ardı ardına atışlar, el titremesi çok fark ediyor 2 atış tetiği ezmeden attıklarım onları dikkate almayın dürbün varken el titremesi olayını pek hissetmiyorsunuz dürbünsüz kullanınca bu çok iyi anlaşılıyor.


    airgunturk.com/attachment/34661/



    Bunlarda tahribatı, en son halini çekmemişim tahta ikiye bölündü :D


    airgunturk.com/attachment/34662/
    airgunturk.com/attachment/34663/




    Evet arkadaşlar el titremesinden mi kaynaklıdır sağa çekme olayı yoksa başka birşeymi var?
    Birde sizlerden tavsiye istiyorum dampa için yatagun mu dm60 mı yoksa bullseye var onu mu dersiniz hangisini ömürlük kullanırız ve bize sorun çıkarmadan kullanabiliriz?

  • Hoş geldiniz foruma. Tanışalım adlı bölümde kendinizi tanıtmanız gerek. Torpedonun grupmanı daha iyi çıkmış bence de. Devamını beklerim :)

    Mod 125 Sniper Vortex 5.5


    VEFALI TÜRK GELDİ YİNE, SELAM TÜRK'ÜN BAYRAĞINA

  • Rüzgar yoktu pek ayrıca bahçe duvarı var kenarda. Belli bir istikrar yakaladım mı bırakıyom ayarı yarın tekrar deneyeceğim bakalım.

  • tabancada pek çok insan tetik ezerken istinat boşluğundan sonra, gelecek patlama sesinden heyecan yapıp, tetiğe çok az miktarda asılır, bu asılma uzun mesafelerde sağa çekmeye sebep olur, tüfekte bu durum ne akdar etkili olur bilemiyorum tabi. silahı kıpırdayamaycağı şekilde bi yere koyup deneme yapmanızı öneririm

    Kahramanlar can verir, Yurdu yaşatmak için.

    • Sarsılmaz Kılınç 2000 Mega 9x19 mm
    • Hatsan Galatian 4 5.5mm
    • Zoraki HP 01-2 Light 4.5 mm + Stoeger 4x32 Compact Işıklı Dürbün + Wrangler Moderatör
    • Gamo PT-85 4.5 mm
    • EZ Archery 45 lb Makaralı Yay
  • Yeni atış yapamadım havalar soğuk rüzgarlı gidiyor. ilk fırsatta yenilerini ekleyeceğim