Amazon.de den Bullseye dampa almak

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Evet arkadaşlar konu başlıktaki gibi. Amazon.de de 59€ fiyatı var kargo bedava almaya değer mi sizce? forumda bir arkadaş üzerinde uğraşmış orası takılıyor aklıma.


    Ayrıca arkadaşlar birşey daha soracağım dizelleme ile ilgili, konuyu nereye açayım bilemedim. Mod 125 vortex im var. Tüfeğimde dizelleme bitti zannediyordum fakat saçma koymadan atış yaptım duman yaptı tekrar boş atış yaptım yine yoğun bir duman. saçma attım mı duman yok, galiba saçma dumanın içeride kalmasını sağlayıp göremiyordum. sürekli boş atış yaptım biraz kesilmeye başladı fakat yorucu oldu. devam etmeli miyim duman kesilene kadar?

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Maus ().

  • Boş ateş etmemelisin bece. Ustalar daha iyi bilir tabiki ama tüfeğe zarar veriyor boş atış etmek.

  • Boş atış piston contasının aşınmasına neden olur. direk olarak hava direnci olmadığından karşısında tak diye hava boşaltım delik noktasına vurur contalı piston.bunu yapma.saçma belirli bir direnç oluşturduğundan böyle bir sakınca yok. yalnızca saçmalı atış yapmalısınız...