Hatsan Mod 25 Super Charger-Hatsan Mod 25 SuperTact

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bu 2 konu arasında ki farkı öğrenebilir miyim acaba kullanan varsa. Havalı tabanca iadesi yaptım ona karşılık olan parayla bunlardan birini almak istiyorum. İsabeti,gücü vs gibi konularda farklılıkları var mıdır? Bir de 2sine de taktikal çıkar-tak dipçik takılıyor diye biliyorum bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler

  • ikisinin arasındaki fark biri tactical dibçikli öteki normal tabanca bence boyut ve ağırlığından ötürü ben olsam supertact modelini tercih ederdim ikisinide deneme Şansım olmuştu iyi bir sıfırlamayla dibçikli modeli tactical tüfek gibi iş görüyor benim denediğim 5.5 kalibre idi

  • supercharger sahibi olarak bu yaz dipcik ve vortex icin hatsana yollamayi planliyorum. Supercharger hafif ancak supertact olan modelde daha stabil atis yapilabilir superchargerda oyle bi sansiniz olmuyor pek. Ben keske supertact alaydim diyorum şuan. Hatsan store da 5.5 olan modelleri 600 fps,4.5 olan modelleri ise 700 fps yaziyor. Sadece uzunluk farki var.

  • Supertact modeli alman daha mantıklı olacaktır.Supercharger modelinde dipçik kısmı kapalı olduğu için sonradan teleskobik dipçik takılmıyor.Teleskobik olan modelde rahatça omuzlama yapılabildiğinden dolayı daha iyi isabet oranı veriyor.

    Nature