140 Metre Air Arms S500.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese iyi forumlar, heryer kurumadan oglumla tarlalarda biraz gezelim gitmiskende biraz atis yapalim dedik.Silah AaS500,15,89 jsb,140 metre mesafe,bos kovanida hedef yaptik ruzgar videodada gorundugu gibi biraz etkiliydi yaklasik bir karis sapma yaptirdi..kamerayi aracin uzerine koymustuk uygun yer olmadigi icin malesef goruntu sabit olmadi,cekimi yapmisken yayinlayalim diye dusunduk,iyi seyirler.....


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Abi ellerine sağlık keyifle izledim yine.
    Kus yuvasi beni çocukluğuma götürdü.
    Kuzenlerim küçük teyzem ve ben eskiden tarlalara gidince yuva arar yavrulara bakardık.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Begenmene sevindim kardesim,doga civil civil bulbuller hic susmuyor nerdeyse cekim yaptim ama elle cekince birde ruzgar olunca goruntu hos olmadi koymadim...

  • 140 metreden dürbünle kovanı net görebiliyormusunuz? dürbün ne marka acaba.

    swiss arms jericho 941
    hatsan striker edge 5.5
    Kral puncher mega 5.5
    Hatsan Bt65 Sb Elit 5.5

  • Aynı dürbün benim kral bulpup üzerinde var, henüz hiç atış yapmadım. Merak ettiğim mevzu ise 140 - 170 metreden kovanı vuramadınız diyelim görüş açısı 30 - 40 cm çevresinde nereye düştüğünü rahat görebiliyormusunuz.

  • Abim eger hedefiniz toz toprak saman tarzı pellet gelince hareket edebilen bir zeminse rahat gorursunuz.7x optik zoomlu kameram var fakat 25 x durbun onun yanınca cam gibi dogal olarak optik kalitesi..Saygılar..

  • Teşekkürler.
    İsabetli atışlar.