Hatsan Mod 87 qe vortex kutu acilisi ve atis videosu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yeni tufegim Mod 87 qe vortex ile kutu açılışı ve atış videosu çektik. Başrolde Enes Özay, Yönetmen, kameraman Mustafa Eker. Umarım begenirsiniz. Dizellemesi bittikten sonra grupman videolarinida paylaşacağım arkadaşlar.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Ekiz Regülatörlü at44 long lw 5,5 mm
    Vector Optics Viper 8-32x50 E-SF

  • Hayırlı olsun tufegınız,mod 87 qe de 4.5 mm nin iyi olacagını dusunuyorum,,Mod 135 qe de 5.5 mm kullanmıs bırı olarak


    Kral Np01... 4.5 - 5.5 ;tacli#  2.5-10x50 Sf


  • Teşekkür ederim. Ben 5,5 mm aldım bir tane de pcp var elimde oda 5,5 mm at44 long lw.

    Ekiz Regülatörlü at44 long lw 5,5 mm
    Vector Optics Viper 8-32x50 E-SF

  • Pcp kullandıktan sonra yayli isabet konusunda biraz zorluyor adamı, birde grup olarak bir hedefe atış yapıyorsanız heleki birde diğerlerinde pcp varsa durum fena ben kurup nisan alıp atana kadar adamlar şarjörü yarılıyor tabi bize hedef kalmıyor vuracak.
    Daha dizelleme ile uğraşıyorum nerden baksan 650 pellet attım namludan duman ve koku olayı bitti gibi ama bu seferde tetik kısmından yağlar geliyor. Arkadaş tüfeği yağa banzırıptamı gönderdiniz bana :)
    Artık biraz daha atış yapacağım havalar müsade ederse olmadı balata spreyi ile girecegim tetik mekanizmasına. X(

    • Namludan duman ve koku bittikten sonra dürbün taktım 78 metreden yarim litrelik içi su dolu plastik şişeye atış yaptım oturarak atış yastığı kullanarak iki atista isabet aldı şişe, gidip baktığımda Gamo Pro Hunter ile atış yapmıştım pelletleri ikiside şişenin içerisindeydi. Güç olarak orta derecede bir tüfek, vortex olması nedeniyle benimde en hoşuma giden tarafı atış yaptıktan sonra yay sesinin gelmemesi. İsabet konusunda da iyi 40 metreden boş fisek kovanlarini dürbün ile vurabiliyorum. Ben begendim dogrusu.

    Ekiz Regülatörlü at44 long lw 5,5 mm
    Vector Optics Viper 8-32x50 E-SF