11.02.2018 Pars Atış Etkinliği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 11.02.2018 Pars Atış Etkinliği

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hatsan Hercules 6.35" QE

• Etkinlikler güzel de ben en çok 2 şeyi çok beğendim. Önce, video başlarken olan animasyon parsın kafaya gelen 3 atış ve saçma sesleri; sonrada döner hedeflerin tek karede 2 kamera görüntüsünün yansıması.

Çok güzel ellerinize emeğinize sağlık. Keyfiniz daim olsun.

Cricket .22 wst

8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel

• Teşekkürler, pek ilgi görmüyoruz ama olsun biz eğleniyoruz. Şimdilik işçilikten zarar...Yakında canlı yayına da başlarız :D

Hatsan Hercules 6.35" QE

• Teşekkürler, pek ilgi görmüyoruz ama olsun biz eğleniyoruz. Şimdilik işçilikten zarar...Yakında canlı yayına da başlarız :D

Ben gelmeden önce ne güzel mutlu mesut eğleniyormuşsunuz:D ve dağılın Türk Boğası geldi:P