HAVALI SİLAH TERCİH YARDIM

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese merhaba , 6-24x50 AOEG özellikli bir dürbün ve dampa ayağa sahibim bi süre önce PCP silahımı sattım ve hobiye yaylı bir silahla devam etmek istiyorum . Daha önce PCP kullandığım için "İSABET" konusu benim için en en önemli nokta atışlarım genelde 50-80 metre arası olur isabeti iyi genel anlamda iyi bir silah istiyorum , bütçem 300-400 civarı . Ustalardan öneri bekliyorum şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim :) ;grin;

  • Hocam ben de PCP ye ek olarak benzer bir arayış içindeyim. Ustalar 50-80 metre arası mesafede orta güçte Hatsan yaylıları öneriyor.

  • Hatsanın Mod 85 Sniper Vortex, Mod 87 QE, Dominator 200W Elite Vortex sistemli sınıfında isabetli tüfekler.

    PCP almadan önce Mod 85 Sniper Vortex aldım istikrarından ve isabetinden memnun kaldım fakat gerek bende gerek duyduğum bazı arkadaşlarda tetik arızası oluştu. (Kronik mi bilmiyorum, aynı sorundan 2 kez servise yolladım sonra sattım.)

    Dominator 200W Elite ti kısa süreliğine deneme fırsatım oldu kundak kalitesi ve LW namlu isabeti ile en kaliteli yerli yaylı tüfek. Fakat 4,5 kg ağılığı desteksiz atış için pek uygun değil zaten yapılan zamla fiyatı PCP seviyesine çıkmış.

    Mod 87 QE deneme fırsatım olmadı. Onunda fiyatına zam gelmiş.

  • Hatsan heralde tutulan ürünlerine 75-100 TL zam yapmış.

  • Vortex sistem değil yaylı düşünürseniz Mod 55, Mod 95 ve Mod 99 limited editionı inceleyebilirsiniz.

  • Hocam yeni dikkatimi çekti yaylılarda dampa kullanılsabile 40 mm çap üstü dürdün pek önerilmiyor. Tepmeye bağlı olarak 6-24x50 AOEG bozulabilir. Bence riske girmeyin.

  • Hocam bütçenize uygun 2.el gamolarda mevcut bence onlarda değerlendirilebilir.

    diana mod 48 black - diana 3-9x42 bullseye
    diana panter 31- diana 3-9x42 bullseye
    gamo delta fox - diana 4x32 magnum plus
    hatsan süpertact - stoeger 4x32

  • DEĞERLİ YORUMLARINIZI BENİMLE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDERİM . YORUMLAR DOĞRULTUSUNDA HATSAN MARKA ORTA GÜÇTE YAYLI BİR SİLAH ALACAĞIM İNŞALLAH ..

  • Mod55 tavsiye ediyorum, fiyat, isabet, ağırlık ,kurma kolaylığı vs

    dıana 460 magnum

  • Hatsan Mod 85 veya 90 tavsiye edebilirim. İkisini de (Vortex değil) kullanmış biri olarak 85' i çok istikrarlı bulmuştum ...

    Vursan M92 7+1 72 Cal.
    Gamo Hunter IGT (Satıldı)

    Gamo Hunter 1250 (Satıldı)

    1.Nesil Webley Patriot (Satıldı)

    Benjamin NP XL 1100 5,5mm (Satıldı)

    Hatsan Galatian I (RG) + V.O Counterpunch 6-25x56 (FFP)