kral nitro piston mu? zoraki hp02 ultra mı?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar ileride tekrar bir regülatörlü pcp düşünüyorum fakat şuan pompaydı masa sandelyeydi istemiyorum:) elimde zorakihp02 ultra 177 cal var kısıtlı bütçe ile buna bir dipçik mi alsam yoksa kralın nitro pistonlu bir modeli mi buna karar veremedim... kralın nitro modellerinde tetik sertliği nasıl tetik benim için çok önemli ve n07 modeliydi sanırım çok zor kuruluyor diyolar zorakide 4 pompa yapmakdan zor mu? ve silah ağırlığının az olması çok önemli benim için nitro pistonda sarsıntı zorakideki kadar az olur mu? eğer ki n07 kurması sıkıntıysa diğer daha güçsüz nitro modelleri de alabilirim, kral n07 bile zoraki kadar isabetli atış yapmaz derseniz baştan bişeye gerek yok dipçik alayım zaten, ve tetik ayarı yok sanırsam kral n serisinde zoraknin tetiği ancak idare ediyor beni kralınki ne durumda önemli, 2inci bir konu arkadaşlar kral alırsam 22 değil 177 kalibrede ağır pelle bile kullansam yine rüzgarlı havalarda sapma gayet belirgin mi olur 22 kalibreye nazaran? şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler, umarım sizlerin de sayesinde daha doğru bir seçim yaparım, herkese iyi forumlar.

  • Ben olsam artısana eksisine bakmadan zorakiyi tercih ederim.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Ben olsam artısana eksisine bakmadan zorakiyi tercih ederim.

    selam. peki isabet konusunda hangisi daha iyidir. dış etmenleri saymaz isek. son zamanlarda crosman 2100 e merak saldım sanırım zoraki ile aynı mantık çalışma sistemi var. 25 metre 50 kuruş grupman yapar mı zoraki. elimin altında kolay taşınabilen ve sessiz bir alete ihtiyac duyuyorum bazen.

    diana mod 48/52- 177

  • selam. peki isabet konusunda hangisi daha iyidir. dış etmenleri saymaz isek. son zamanlarda crosman 2100 e merak saldım sanırım zoraki ile aynı mantık çalışma sistemi var. 25 metre 50 kuruş grupman yapar mı zoraki. elimin altında kolay taşınabilen ve sessiz bir alete ihtiyac duyuyorum bazen.

    Bende crossman 2100dü sanırım vardı pompa ile çalisan model, cok sert tas gibi tetiği olduğu için onu geri verip zoraki aldım, bu hususu dikkate alin derim, tetik çok sert.