Havalı silah sporcu lisansı çıkartmak için ----2018----

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bugün federasyonla görüştüm. daha önceden edindiğim bilgilere göre hareket ettim,fakat sistemin değiştiğini öğrendim. önceden belgeleri toplayıp direk ankaraya postalamak varken şimdi bulunduğunuz şehirin gençlik ve spor müdürlüğüne müracat etmek gerekiyor. yapacağınız tek şey sağlık raporu ve teb adlı bankanın şubesine 25 tl yatırarak aldığınız dekontu müdürlüğe ibraz etmek.geri kalan çoğu belgeyi zaten müdürlük çıkartıyor. haa birde sağlık raporu hakkında söyleyeceğim tek şey artık sporcu lisansları belli bir branşa göre değil genel olarak veriliyor.raporu aldığım aile hekimi atıcılık sporu ibaresini koymak istedi fakat sistem o ibareye izin vermedi. hayırlı günler dilerim.


    sorusu olan bu konu üzerinden sorabilir.;grin;

  • Aile hekiminden oğlumun sporcu lisansı için sağlık raporu alamadık. Veremeyiz dediler. Sizin raporunuz nasıl bir şeydi, üzerinde ne yazıyordu?

  • Aile hekiminden oğlumun sporcu lisansı için sağlık raporu alamadık. Veremeyiz dediler. Sizin raporunuz nasıl bir şeydi, üzerinde ne yazıyordu?

    hocam raporun ismi tek hekim raporu idi. ve üzerinde sadece sporcu lisansı için verilmesi uygun görülmüştür gibi bir ifade vardı. ayrıca aile hekimleri bu tür raporlar vermek zorunda gerekirse cimere şikayet edin.halk sağlığı müdürlüğüne kadar çıkın. ben sırf bu yüzden yivsiz tüfek için sağlık raporu alamadım vermediler.