Hatsan Mod 135 Qe Vortex Namlu Boyu 27 Cm

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamun Aleyküm Beyler Hatsan Mod 135 Qe Vortex Namlu Boyu 27 Cm Bu Uzun Mesafe Atışlarında Sorun Olurmu Kafama Takıldı Yaylı Modelde Namlu 45 Cm Namlu Var Yani Uzun Namu Ama Vortex qe de 27 cm Çok Kısa Baya Bi Araştırdım Karar Veremedim 45 Cm Modelinde Olanı Alıp Sonradanmı Vortex Taktırsam Sizelere Soruyorum Kafama Takılmasının Nedeni Şu Mesela Keleş Ve Mavzerden Örnek Vereyim Bir Birine Çok Yakın Mermi Kullanmalarına Rağmen Kelşin Tesirli Menzili Daha Düşük Mavzere Göre Mavzerin Namlusu Keleşten Daha Uzun Tabi Daha Uzun Mesafelere Atıyor Tabi Gazın Keleşi Tekrar Kurması Olaylarına Girmicem Ben Sadece Namlunun Mesafedeki Önemini Öğrenmek İstiyorum Çünkü Duyduklarıma Göre Yivli Tüfeklerde Namlu Uzunluğu Avantaj Diye Biliyorum Fazla Uzatmayayım Hatsan Mod 135 Qe Vortex Almayı Düşünüyorum Görünüş Olarak Güzel Güç Olarak Kırmalıların En İyisi Tek Kafama Takılan Namlu 27 Cm i Yoksa 45 Cm i

  • Biraz geç olacak ama bu sorunun cevabını zetax hocam vermiş çok net şekilde

    Zoraki Ultra 02. 4.5

    Hatsan Turcar 5.5

  • Ben yaylı olanı aldım doğru dürüst isabeti olmadı, kabiliyet meselesi mi, dürbünü mütemadiyen geriye kaydırması mı, kendi isabetsizliği mi anlamadım. Fakat uzun müddetten beri kullanmıyorum. Uygun fiyata gamo 6-24 dürbün bulup deneyeceğim. Netice alırsam öyle devam edeceğim.

  • Bu silahı ilk aldığımda ağırlı ile neye uğradığımı şaşırmıştım sonra iş tüfeği kurmaya gelince direk ilana koymuştum :))